Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το νυφικό της Μέγκαν Μάρκλ

Τα 2 νυφικά, οι σχεδιαστές, ο Έλληνας υποψήφιος, οι λεπτομέρειες

Η νέα πριγκίπισσα (που μάλλον θα φέρει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ μετά τον γάμο) τρέχει και δεν φτάνει. Ένας βασιλικός γάμος φέρει ευθύνη, αυστηρό πρωτόκολλο και μυστήριο!

Ολόκληρος ο πλανήτης έχει συντονιστεί ήδη σε τροχιά αγγλική και οι συντάκτες μόδας περιμένουν την απόφαση της για τα νυφικά που θα διαλέξει με κομμένη την ανάσα. Για την Βρετανία είναι ο γάμος της χρονιάς και όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα γύρω από αυτόν.

Αυτά που σίγουρα ξέρουμε είναι πως η ίδια η Μέγκαν θα φορέσει δύο νυφικά, τηρώντας την παράδοση και ακολουθώντας τα βήματα της συννυφάδας της Κέιτ Μίντλετον, μία δημιουργία προορίζεται για την γαμήλια τελετή και μία άλλη για την γαμήλια δεξίωση.

Για την τελετή, το ρεπορτάζ υποστηρίζει, πως το νυφικό θα είναι παραδοσιακό και κομψό με λεπτομέρειες από δαντέλα και μακριά μανίκια. Το πρωτόκολλο θα ακολουθηθεί με ευλάβεια και προστάζει ένα νυφικό σοβαρό όπως αρμόζει σε μία πριγκίπισσα, σε αντίθεση με το νυφικό της δεξίωσης που θα είναι πιο ενδιαφέρον και κοντά στα προσωπικά γούστα της νύφης.

Οι πληροφορίες για τους υποψήφιους σχεδιαστές είναι πολλές και τα δεδομένα αλλάζουν ολοένα. Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως όχι μόνο η ίδια έχει επιλέξει τον σχεδιαστή, που θα ντύσει την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, αλλά πως την 3η Απριλίου έγινε κιόλας η πρώτη πρόβα νυφικού!

Ο χορός τον στοιχημάτων έχει στηθεί για τα καλά και τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν προβάδισμα στους οίκους ‘Ερντεμ, Ρολάντ Μουρέτ, ‘Ινμπαλ Ντρόρ, Τζένυ Πάκαμ και Αλεξάντερ Μακ Κουίν. Η εταιρία στοιχημάτων Μπέτφαιρ δίνει προβάδισμα στον οίκο Μακ Κουίν με απόδοση 2 προς 1 και ύστερα ακολουθούν οι Ράλφ Ρούσο στην δεύτερη θέση και ο οίκος Έρντεμ στην τρίτη.

Οι δηλώσεις του προσωπικού της φίλου, Ρολάντ Μουρέτ, πρόσφατα πυροδότησαν τις φήμες που θέλουν να είναι ένας από τους δύο σχεδιαστές, όταν είπε: «Η Μέγκαν ξέρει καλά τι της αρέσει και τι όχι, το κυριότερο πράγμα είναι να ακούς τι θέλει και να συνεργαστείς μαζί της, αλλά έχω ήδη πει πάρα πολλά».

Η σχεδιάστρια Βικτόρια Μπέκαμ , που είχε σχεδιάσει το ρούχο του αρραβώνα της δεν είναι υποψήφια, αφού δήλωσε πως δεν υπήρξε ποτέ κρούση από το παλάτι για κάτι τέτοιο. Ο Κρίστοφερ Μπέιλι της Μπέρμπερι φημολογείται επίσης ότι σχεδιάζει το φόρεμα.

Ανάμεσα στους υποψηφίους και ένας Έλληνας, ο Χρήστος Κωσταρέλλος, υπεύθυνος για τις νυφικές εμφανίσεις μεγάλων σταρ είναι στους αγαπημένους της Μέγκαν και παίζει στην πρώτη γραμμή των ονομάτων.

Αν περιμένετε να δείτε ένα νυφικό όμοιο με εκείνο της Κέιτ, ραμμένο από την Σάρα Μπάρτον του οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν, είστε γελασμένοι. Η ίδια η Μέγκαν σε συνέντευξη της έχει πει πως: «Το νυφικό που φαντάζομαι είναι κλασικό και απλό, ίσως με μία μοντέρνα νότα. Προσωπικά προτιμώ τα νυφικά που είναι παραμυθένια ή ρομαντικά». Παλιότερα είχε επίσης αναφέρει πως η νύφη που είχε ζηλέψει ήταν η Καρολίν Κένεντι, που την ημέρα του γάμου της προτίμησε μία απλή τουαλέτα από τον οίκο Νάρκισο Ροντρίγκεζ.

H κολλητή της φίλη, Τζέσικα Μαλρόνι, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και την βοηθάει σε κάθε λεπτομέρεια, αφού η ίδια είναι διάσημη διοργανώτρια γάμων. Το μυστικό πάντως δεν θα διαρρεύσει σύντομα, αλλά ο γάμος στις 19 Μαΐου δεν αργεί καθόλου!

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024