Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι … κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας πάνω στα φορέματα και αξεσουάρ του καλοκαιριού

Οι … κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας πάνω στα φορέματα και αξεσουάρ του καλοκαιριού

Μια τσάντα με βάση το ροζ και χιλιάδες κεντημένα με παγιέτες λουλούδια στις αποχρώσεις του μωβ, πορτοκαλί, πράσινου, φούξια. Φέρει την υπογραφή Valentino Caravani και είναι μια από τις πλέον περιζήτητες της σεζόν που διανύουμε.

Μια τσάντα με βάση το ροζ και χιλιάδες κεντημένα με παγιέτες λουλούδια στις αποχρώσεις του μωβ, πορτοκαλί, πράσινου, φούξια. Φέρει την υπογραφή Valentino Caravani και είναι μια από τις πλέον περιζήτητες της σεζόν που διανύουμε.

Τα λουλούδια είναι το απόλυτο trend. Δημιουργούν εκρηκτικό, φαντασμαγορικό, αισιόδοξο σκηνικό. Κυκλοφορούν παντού. Βρίσκονται πάνω σε τσάντες διασήμων σχεδιαστών αλλά και σε απλές, μπαμπουδένιες και υφασμάτινες τις οποίες λατρεύουν τα κορίτσια. Τα λουλούδια είναι πάνω σε φορέματα, παπούτσια, μαντήλια. Ακόμα και αυτοί οι σχεδιαστές κοσμημάτων έχουν δημιουργήσει πέτρες που «κάνουν» το σχήμα των λουλουδιών.

Ο οίκος Van Cleef & Arpels ήταν πρωτοπόρος με τα λουλούδια του από μπριγιάν, ρουμπίνια και σμαράγδια να κλέβουν εδώ και πολλά χρόνια τις εντυπώσεις. Τα φλοράλ «παίζουν» έντονα το καλοκαίρι. Μοιάζουν σαν να έχουν δραπετεύσει από ταπετσαρίες σε βικτοριανού τύπου σπίτια της αγγλικής εξοχής. Το Flower Bond είναι εδώ. Τα σκουλαρίκια με τις οπαλίνες, τα ρουμπίνια και τα σμαράγδια να σχηματίζουν κλαριά λουλουδιών με τη σφραγίδα Lydia Courteille είναι από τα ωραιότερα της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Το κοστούμι Max Mara, λευκό με μικροσκοπικές κερασιές πάνω του, είναι πολύ hot. Τα παντελόνια Johanna Ortiz πράσινα, με μεγάλα λευκά λουλούδια ταιριάζουν στις elegant γυναίκες. Οι φούστες Dries Van Noten είναι γεμάτες εξωτικά σχέδια. Τα μικρά πουλιά από πράσινο όνυχα και πέρλες, μοιάζουν να αιωρούνται πάνω σε κούνιες από χρυσές αλυσίδες. Αυτά είναι τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια της Marie-Helene de Taillac.

Τα παπούτσια Aquazzura ροζ, με μεγάλα λουλούδια μπροστά, είναι «τρυφερά», συγχρόνως όμως, πολύ sexy. Ακόμα και ο κλασικός Giorgio Armani δημιούργησε μαντό από μεγάλα ροζ λουλούδια. Η Chiara Boni δημιουργεί φόρεμα γεμάτο με μικρά κόκκινα, πράσινα, κίτρινα λουλούδια σε vintage στυλ. Ο Balenciaga λατρεύει τις στενές φούστες με τις κίτρινες, λευκές και πορτοκαλί μαργαρίτες. Τα λουλούδια πρωταγωνιστούν στις κολεξιόν Oscar de La Renta και Dolce & Gabbana.

Οι φόρμες με τα ογκώδη λουλούδια, που μοιάζουν φυσικά του brand Moschino, αναρωτιέσαι αν μπορείς να τις φορέσεις στο δρόμο ή να τις τοποθετήσεις αντί για … βάζα με λουλούδια στο σαλόνι σου. Φορέματα από εμπριμέ οργάντζες του Alexander McQueen που θυμίζουν αέρινες κούκλες. Ιβουάρ φορέματα με μεγάλα λουλούδια του brand Etro και άλλα του brand Rodante.

Δείτε τo βίντεο…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024