Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία στην Κύπρο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη στυγερή δολοφονία στην Κύπρο

Σήμερα θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο. Ο 60χρονος και η σύζυγος του δολοφονήθηκαν με αγριότητα την ώρα που κοιμόντουσαν και ενώ στο σπίτι ήταν ο 15χρονος γιος τους.

Η νεκροτομή έδειξε ότι ο καθηγητής της Αγγλικής Σχολής Γιώργος Χατζηγεωργίου δέχθηκε πισώπλατα την ώρα που κοιμόταν 30 μαχαιριές και η η Ντίνα Σεργίου εννιά.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο το στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε ενώ στην οικία του ζεύγους βρισκόταν ο 15χρονος γιος τους, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δύο κουκουλοφόροι δράστες τον κλείδωσαν σε ημι-υπόγειο για να μην φωνάζει. Η Αστυνομία που βρίσκεται μπροστά σε έναν πολύ δύσκολο γρίφο, χωρίς εμφανές ελατήριο, προσπαθεί μέσα από την επιστημονική εξέταση της σκηνής να απαντήσει στα ερωτηματικά που περικλείουν την υπόθεση.

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 15χρονος, ενώ ερωτηματικό προκύπτει για το πώς εισήλθαν στο σπίτι οι δράστες, εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση και όλες οι πόρτες και τα παράθυρα βρέθηκαν κλειδωμένα. Σήμερα, αναμένεται να γίνει αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεν αποκλείεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση ο 15χρονος, ενώ κλειδί αποτελεί το φονικό μαχαίρι που μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024