Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έως 5 Μαΐου οι αιτήσεις για το α' κύμα κινητικότητας στο Δημόσιο

Έως 5 Μαΐου οι αιτήσεις για το α’ κύμα κινητικότητας στο Δημόσιο

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, η ηλεκτρονική εφαρμογή του πρώτου κύκλου κινητικότητας για το 2018 με την ανάρτηση των συνολικά 1.117 προσφερόμενων θέσεων προς μετάταξη και απόσπαση που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας

Άνοιξε σήμερα, Παρασκευή, η ηλεκτρονική εφαρμογή του πρώτου κύκλου κινητικότητας για το 2018 με την ανάρτηση των συνολικά 1.117 προσφερόμενων θέσεων προς μετάταξη και απόσπαση, που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων προς τους φορείς υποδοχής λήγει σε 15 ημέρες, δηλαδή στις 5 Μαΐου.

Το σύνολο των θέσεων των φορέων ανά κατηγορία/εκπαιδευτική βαθμίδα/σχέση εργασίας, κλάδο/ειδικότητα, που θα καλυφθούν με μετάταξη ή απόσπαση, η κατανομή αυτών ανά οργανική μονάδα, η έδρα αυτής, τα περιγράμματα θέσεων εργασίας, καθώς και τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου-Απογραφή.

Συνολικά, εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κινητικότητας 785 θέσεις προς μετάταξη και 332 προς απόσπαση. Οι περισσότερες θέσεις προς μετάταξη (274) προσφέρονται από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συνολικά, 335 θέσεις υπαλλήλων ζητεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εκ των οποίων οι 148 για μετάταξη και οι 187 για απόσπαση. Σαράντα οκτώ μετατάξεις ζητεί το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, 39 το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, 38 το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, 30 η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), 53 θέσεις για απόσπαση και 25 για μετάταξη το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, 28 θέσεις για μετάταξη και ισάριθμες για απόσπαση το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) κ.λπ.

Σε αυτό τον κύκλο συμμετέχουν για πρώτη φορά και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για τους Δήμους Κέρκυρας (43 μετατάξεις), Ήλιδας (20 μετατάξεις), Τεμπών (έξι μετατάξεις) και Αμύνταιου (τρεις αποσπάσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να ανατρέξουν στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα, την ηλεκτρονική εφαρμογή του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Οι εν λόγω θέσεις θα καλυφθούν από μόνιμους και αορίστου χρόνου υπαλλήλους του Δημοσίου, των Ανεξάρτητων Αρχών, των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των ΝΠΔΔ, καθώς και των ΝΠΙΔ, εφόσον ανήκουν στη Γενική Κυβέρνηση.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024