Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το νέο soundtrack… τιτανίου των McLaren

Το νέο soundtrack… τιτανίου των McLaren

Το τμήμα βελτιώσεων της βρετανικής φίρμας αποκαλύπτει μέσω ενός video τις ηχητικές αρετές του νέου συστήματος εξαγωγής από τιτάνιο.

Τον Φεβρουάριο το τμήμα «ειδικών αποστολών» της McLaren, ΜSO, ανακοίνωσε την εξέλιξη ενός νέου συστήματος εξαγωγής από τιτάνιο το οποίο θα εξοπλίζει τα μοντέλα που ανήκουν στην οικογένεια Sport Series και πλέον δίνει μέσω ενός video τα ομολογουμένως εντυπωσιακά ηχητικά διαπιστευτήρια του νέου δημιουργήματός της που σχεδιαστικά θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του σκηνικού ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Όπως και να έχει με την εμφάνιση του νέου συστήματος εξαγωγής, το σίγουρο είναι ότι αυξάνει την ένταση του ήχου που βγαίνουν από τις εξατμίσεις κατά 5 db στις υψηλές στροφές του κινητήρα ενώ χάρη στον ενδελεχή σχεδιασμό στις χαμηλές στροφές εκπέμπει ένα βαρύτονο βρυχηθμό.

Παράλληλα με τις ηχητικές βελτιώσεις που επιφέρει, το νέο σύστημα εξαγωγής είναι και ελαφρύτερο αφαιρώντας έτσι 4,8 κιλά από το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

H MSO θα διαθέσει το νέο σύστημα εξαγωγής με μεταλλικό ή μαύρο σατινέ φινίρισμα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλην της εμφάνισης και του ήχου, οι εξωτερικές επιφάνειες ενισχύονται με κεραμικό νανουλικό για περισσότερη ανθεκτικότητα.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024