Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπερώριμα κορίτσια

Υπερώριμα κορίτσια

Η τρίτη ηλικία μέσα από μια συναρπαστική σειρά από το Νetflix

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα «κολλούσα» ποτέ με μια τηλεοπτική σειρά με ηρωίδες γυναίκες στα 70 κάτι τους. Και όμως, το «Grace and Frankie» στο Νetflix, με πρωταγωνίστριες τις Τζέιν Φόντα και Λίλι Τόμλιν, ήταν μια μικρή αποκάλυψη για την πλέον επαίσχυντα παραγκωνισμένη αλλά ταχύτερα αυξανόμενη δημογραφική ομάδα παγκοσμίως: τα υπερώριμα κορίτσια. Δεν είναι τυχαίο ότι η σειρά «σκίζει» και ότι τη βλέπουν φανατικά ακόμη και millennials και των δύο φύλων (χονδρικά οι γεννημένοι μεταξύ των αρχών των 80s και του 2000).

Στο πρώτο επεισόδιο του «Grace and Frankie» θα μπουν τα θεμέλια μιας νέας ζωής. Δύο γυναίκες στη δύση του βίου τους βγαίνουν ένα βράδυ να φάνε οστρακοειδή με τους δικηγόρους συζύγους τους που έχουν να τους κάνουν μια σοβαρή ανακοίνωση. «Να δεις που θέλουν να μας πουν ότι θα πάρουν σύνταξη» ψιθυρίζει η Τόμλιν (Φράνκι) στη Φόντα (Γκρέις).

«Είμαστε ερωτευμένοι. Μεταξύ μας. Και θα παντρευτούμε» είναι συνοπτικά η ανακοίνωση των επίσης σιτεμένων και οψίμως ανοιχτά γκέι συζύγων. Υστερα από 40 χρόνια γάμου, οι δύο «ηλικιωμένες» προσγειώνονται σε έναν νέο πλανήτη.

Ανακαλύπτουν ότι η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις ακόμη και όταν έχεις πάρει το τελευταίο μονοπάτι (και κοντεύεις να φτάσεις στον χλοερό τόπο με τα πολλά κυπαρίσσια).

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024