Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς παίκτη της «Μασία» η Μπαρτσελόνα μετά από 16 χρόνια

Χωρίς παίκτη της «Μασία» η Μπαρτσελόνα μετά από 16 χρόνια

Τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα παρατάχθηκε στο γήπεδο χωρίς παίκτη από τη «Μασία» ήταν το 2002, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Θέλτα στη χθεσινή αναμέτρηση (17/4) στο «Balaidos», με σκορ 2-2. Οι «Καταλανοί» παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει αυτό, σε βάθος 33 αγωνιστικών.

Με το πρωτάθλημα σχεδόν εξασφαλισμένο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός βασικής 11άδας αρκετούς από τους σταρ της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για τους «Καταλανούς».

Πιο συγκεκριμένα, στον χθεσινό αγώνα, η Μπαρτσελόνα δεν είχε στην ενδεκάδα της κανέναν ποδοσφαιριστή που να ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της ομάδας, «La Masia». Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν το 2002, όταν ο Κάρλες Ρέσνακ είχε κάνει κάτι ανάλογο σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σημειώνεται, πως ο αείμνηστος Τίτο Βιλανόβα, πριν από περίπου 5,5 χρόνια, είχε πράξει το ακριβώς ανάποδο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε, όπου οι «Μπλαουγκράνα» παρατάχθηκαν με ενδεκάδα προερχόμενη αμιγώς από τις ακαδημίες της: Βαλντές, Πικέ, Πουγιόλ, Μοντόγια, Άλμπα, Τσάβι, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Πέδρο, Μέσι, Ινιέστα η σύνθεση της ομάδας σε εκείνον τον αγώνα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024