Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H πρόταση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό

H πρόταση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό

«Ξέρω ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τρέφει τεράστια αγάπη για την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και επενδυτής, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και επενδυτής, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, παραχώρησε συνέντευξη στο «Εθνοσπόρ» και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της πρότασης που έχει καταθέσει η «Pan Asian Investments» στον κ. Αλαφούζο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Η πρότασή μας ήταν 20.000.000 ευρώ για την ομάδα και όλα τα χρέη και οι επιπρόσθετες υποχρεώσεις που θα προκύψουν στην πορεία», ανέφερε αρχικά ο Ασιάτης επειχειρηματίας, με την προϋπόθεση πως πρώτα θα πληρωθούν από την πλευρά Αλαφούζου οφειλές, φόροι κ.ο.κ από τα 13.000.000 ευρώ που θα του καταβάλει το fund για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην επένδυση στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ο δρόμος του Παναθηναϊκού προς το Champions League είναι πολύ πιο σύντομος και οικονομικός απ’ ό,τι άλλων ομάδων, που χρειάζονται άλλα μπάτζετ. Χρειάζονται ορισμένα βασικά πράγματα για να ξαναφτάσει στο Champions League. Επιπλέον πρόκειται για ένα κλαμπ που έχει μεγάλη αποδοχή στο φίλαθλο κοινό που αγαπάει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Η δε προοπτική ανάμειξής μου στον Παναθηναϊκό είναι μία καλή ευκαιρία για να γνωρίσω και άλλα πράγματα στην Ελλάδα και να βοηθήσω επενδυτικά. Άλλωστε γι’ αυτό βρίσκομαι και στο Σαν Μαρίνο, διότι βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους για επενδύσεις στις υποδομές. Ξέρω επίσης ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τρέφει τεράστια αγάπη για την ομάδα. Και εφόσον γίνει το deal, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στον σύλλογο».

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024