Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενόχληση Γιαννακόπουλου – «Δεν υπήρξε απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Ενόχληση Γιαννακόπουλου – «Δεν υπήρξε απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση του για το σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας

Έντονα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας για απάντηση της πλευράς Αλαφούζου στην πρόταση του Athens Alive. «Ουδέποτε υπήρξε απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι ψευδές το δημοσίευμα ή ψεύτης ο πληροφοριοδότης».

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ανέφερε πως ο Γιάννης Αλαφούζος ισχυρίζεται πως έχει απαντήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους για την ΠΑΕ μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το «Athens Alive».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε πως Αλαφούζος υποστηρίζει διαρκώς πως έχει απαντήσει σε όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει και δεν αγνόησε ποτέ καμία. «Σε κάθε σοβαρή πρόταση απαντάμε πάντοτε σοβαρά», τονίζει. Η πλευρά του μεγαλομετόχου των πρασίνων μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι κάτι αντίστοιχο -όχι με επιστολή, αλλά μέσω δικού του προσώπου- έχει συμβεί και με την επιστολή που του έστειλε πριν λίγο καιρό το κονσόρτσιουμ «Athens Alive OAKA», υπογεγραμμένη από τον Σταύρο Κωνσταντινίδη, στενό συνεργάτη του Δ. Γιαννακόπουλου.

«Είχαμε λάβει μία επιστολή από τον εκπρόσωπο του κ. Γιαννακόπουλου, τον οποίο σεβόμαστε απεριόριστα για την πολύ μεγάλη προσφορά της οικογένειάς του και του ίδιου στον Παναθηναϊκό. Την αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα και απαντήσαμε, ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις. Περιμένουμε και από εκεί σχετική απάντηση στις δικές μας θέσεις», λέει στο περιβάλλον του ο Γ.Αλαφούζος.

Κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι έντονα ενοχλημένος με τις συγκεκριμένες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού καμία απάντηση δεν έχει λάβει ούτε από τον Γιάννη Αλαφούζο, ούτε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Γιαννακόπουλος υποστηρίζει πως είτε το δημοσίευμα είναι ψευδές, είτε ο άνθρωπος που διοχέτευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία στον Τύπο λέει ψέματα και τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση έως τώρα από πλευράς ΠΑΕ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024