Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Παπανικολάου αλλά με Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Χωρίς Παπανικολάου αλλά με Πρίντεζη ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κιμ Τιλί και ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα είναι στην δωδεκάδα των πειραιωτών και θα παίξουν κόντρα στην Ζαλκγίρις

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Ζαλγκίρις (21:15) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play offs της Ευρωλίγκας και το ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι να κάνει το 1-0 στην σειρά. Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο καθώς ο κόουτς των ερυθρόλευκων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Παπανικολάου. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στο γόνατο και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο Παπανικολάου δοκίμασε μάλιστα ακόμα και σήμερα το πρωί να προπονηθεί σε πιο έντονο ρυθμό, αλλά αισθάνθηκε πόνο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο. Το αποψινό άλλωστε είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς κι ενδεχομένως ο διεθνής φόργουορντ να είναι πιο πολύτιμος σε κάποιο από τα επόμενα ματς με τους Λιθουανούς.

Παίζουν Πρίντεζης, Τιλί και Στρέλνιεκς

Η απουσία του Παπανικολάου είναι σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο υπήρχαν και καλά νέα για τον Ολυμπιακό από το πρωινό χαλάρωμα που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κιμ Τιλί και ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα είναι στην δωδεκάδα των πειραιωτών και θα παίξουν κόντρα στην Ζαλκγίρις. Και οι τρεις αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και ο Σφαιρόπουλος περίμενε με αγωνία τα νέα από την σημερινή προπόνηση. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Έλληνα κόουτς πως θα έχει και τους τρεις στην διάθεση του.

Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως οι τρεις παίκτες που προαναφέραμε δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, καθώς έχουν χάσει και πολλές προπονήσεις, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό πως θα κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και θα δώσουν το παρών στο πολύ μεγάλο αποψινό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 1-0 απέναντι στην Ζαλγκίρις στο γεμάτο ΣΕΦ, έχοντας φυσικά την βοήθεια των οπαδών του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024