Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλλαξε εντελώς το σαλόνι με μοδάτο coffee table

Άλλαξε εντελώς το σαλόνι με μοδάτο coffee table

Το κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού, είναι το βασικό έπιπλο γύρω από το οποίο βρίσκονται οι καναπέδες ή οι πολυθρόνες και δίνει το συνολικό ύφος στο χώρο

Μπορεί να είσαι στη αναζήτηση του τέλειου coffee table ή μπορεί απλώς να έχεις ήδη ένα και να θες να κάνεις κάποιες μικροαλλαγές. Όποια και να είναι η περίπτωσή σου, εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις για να φέρεις αέρα αλλαγών στο σπίτι σου και να κάνεις statement με ένα και μόνο έπιπλο.

Αν ο χώρος σου είναι αρκετά μικρός και ψάχνεις μία πιο πρακτική επιλογή, το σπαστό coffee table είναι μία τέλεια ιδέα. Το μετακινείς όπως θέλεις εσύ και το καλοκαίρι μπορεί να ‘μετακομίσει’ στο μπαλκόνι σου.

Το coffee table που γίνεται αυτοσχέδια βιβλιοθήκη και διαθέτει συρτάρια. Βάλε βιβλία, περιοδικά και ό,τι άλλο θέλεις να αποθηκεύσεις στο χώρο και δώσε στο σαλόνι σου μία cozy πινελιά.

Το coffee table που λειτουργεί και σαν κομοδίνο σαλονιού είναι ιδανικό για διακοσμητικούς σκοπούς ή για το όταν θέλεις να αφήσεις κάπου το βιβλίο που διαβάζεις.

Το coffee table που θυμίζει χαμηλό καναπέ έχει διπλή χρησιμότητα. Μπορεί κάποιος να καθίσει πάνω του ή μπορείς να το βάλεις στο κέντρο, να το καλύψεις και να ακουμπήσεις πάνω πράγματα. Επιπλέον, κάνει το χώρο σου πολύ πιο μοντέρνο.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024