Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Garage Traversi «βγάζει» γλώσσα στο Μιλάνο

Το Garage Traversi «βγάζει» γλώσσα στο Μιλάνο

Το ιστορικό γκαράζ του Μιλάνου αναβιώνει με μια τρομερή pop art δημιουργία.

Μια εντυπωσιακή μεγάλη pop art επιγραφή με πολλά χρώματα και σχέδια στολίζει την πρόσοψη του ιστορικού γκαράζ στην περιοχή Montenapoleone του Μιλάνου. Ένα μεγάλο ανοιχτό στόμα και μια επιγραφή με το μήνυμα «Oh, oh Milano.. I love you too..» σταματούν εκατοντάδες περαστικούς που αποτυπώνουν το εντυπωσιακό σχέδιο με τα ασταμάτητα κλικ του φωτογραφικού φακού τους.

Έντονη μαύρη γραφή σε λευκό φόντο και τα pop art στοιχεία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του γκράφιτι, στο background του οποίου απλώνονται πολύχρωμα ουράνια τόξα, κίτρινες μπανάνες και διάσπαρτα σήματα της ειρήνης. Πρόκειται για μια άκρως κολακευτική αρχιτεκτονική σε ένα από τα πιο κεντρικά και μοδάτα σημεία της πόλης.

Το σχέδιο ανέλαβαν το δίδυμο των Studio Job, προσπαθώντας να υπενθυμίσουν στους κατοίκους και τους τουρίστες της πόλης την τόλμη, την εμπιστοσύνη και τη διασκέδαση για τα οποία φημίζεται η πόλη. Οι σχεδιαστές λοιπόν επέλεξαν μια τρυφερή και ρομαντική ιστορία για να αναδείξουν την περιοχή Montenapoleone και την πόλη του Μιλάνου.

Το Garage Traversi φτιάχτηκε το 1938 από τον Giacomo De Min, αλλά εγκαταλείφθηκε πριν από 15 χρόνια, διατηρώντας ωστόσο το χαρακτηρισμό που το έθετε ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της πόλης.

Ένα νέο εικαστικό κι αρχιτεκτονικό ξεκίνημα για την πόλη Montenapoleone δίνει ξανά χώρο στον πολιτισμό και τις τέχνες, ζωντανεύοντας τα κτίρια του παρελθόντος και την ιστορία τους.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024