Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοσοκομείο Ρίου: Πειθαρχικές διώξεις σε περίπτωση σίτισης σκυλιών

Νοσοκομείο Ρίου: Πειθαρχικές διώξεις σε περίπτωση σίτισης σκυλιών

Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις αποφάσεις της, αφούπριν λίγο καιρό, έβγαλε απόφαση και για την περιστολή κατανάλωσης χαρτιού υγείας στις τουαλέτες του προσωπικού

Με πειθαρχικές διώξεις απειλούνται οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο, εάν συλληφθούν να ταΐζουν σκυλιά στον αύλιο χώρο του νοσοκομείου.

Όπως καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η διοίκηση του νοσοκομείου έχει σε ισχύ απόφαση που στοχοποιεί τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.

«Αντί να λάβει πρωτοβουλίες όπως οφείλει σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση, να συγκεντρωθούν τα σκυλιά που βρίσκονται στο Νοσοκομείο σε ειδικό χώρο, να υποβληθούν σε στείρωση, έβγαλε το εξής Διοικητικό Διάταγμα. Όποιος υπάλληλος συλληφθεί από το αρμόδιο προσωπικό ή τις κάμερες εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου να δίνει τροφή στα σκυλιά στον αύλιο χώρο του Νοσοκομείου θα ξεκινούν αυτόματα πειθαρχικές διώξεις», καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τη διοίκηση του νοσοκομείου για αδιαφορία προς τα ζώα και υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχει υπόψη της ότι «τα πεινασμένα σκυλιά είναι πολύ πιο επιθετικά».

Τάσσονται υπέρ της άποψης ότι τα ζώα θα πρέπει να συγκεντρωθούν σε ειδικό χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ώστε να μην καθίστανται επικίνδυνα για ασθενείς και επισκέπτες και συμπληρώνουν ότι «αυτή είναι μια από τις αρμοδιότητες για τις οποίες πληρώνεται ο Διοικητής ενός Νοσοκομείου. Όχι όμως και να ποινικοποιούμε τους υπαλλήλους που τα ταΐζουν».

Τέλος υποστηρίζουν ότι η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις αποφάσεις της, αφού όπως αναφέρουν «πριν λίγο καιρό, έβγαλε απόφαση και για την περιστολή κατανάλωσης χαρτιού υγείας στις τουαλέτες του προσωπικού».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024