Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη γη της φαιδράς πορτοκαλέας

Στη γη της φαιδράς πορτοκαλέας

Πώς ο Μπάμπης και οι φίλοι του αποφάσισαν να ασκήσουν εξωτερική πολιτική

Το παλικάρι μού είναι άγνωστο, τον είδα κι εγώ σε φωτογραφίες και βίντεο όπως πολλοί άλλοι Ελληνες, που ψαχνόμασταν να δούμε τι ιστορία είναι αυτή με τις σημαίες στις βραχονησίδες. Για το πώς δηλαδή αυτός μαζί με άλλους δύο παράτησαν τους φραπέδες παρασκευιάτικα και πήραν ένα σκαφάκι και είπαν να γεμίσουν σημαίες τα νησάκια γύρω από τους Φούρνους της Ικαρίας και μετά… μετά πλάκωσαν οι φρεγάτες.

Ονομάζεται Χαράλαμπος, Μπάμπης για τους φίλους του, Τσαγαλάς, και ασκεί με τον τρόπο του – και αυτός – εξωτερική πολιτική, διότι εδώ που έχουμε φτάσει, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει – επειδή έτσι του «κάπνισε» ή γιατί, πολύ απλά, μπορεί!

Ο Μπάμπης λοιπόν, κερδίζοντας τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας, έκανε δηλώσεις και δεν εξήγησε απλώς γιατί πήρε τους άλλους δύο και είπαν να οριοθετήσουν το Αιγαίο, αλλά έκανε και ένα βήμα περισσότερο, λέγοντας:

«Επειδή κάποιοι είπαν ότι θα καθυστερήσει η επιστροφή των δύο ελλήνων στρατιωτικών, με την πράξη μας λέμε να πάμε εμείς οι τρεις στη θέση τους»!!!
Τουτέστιν, ο Μπάμπης δεν κάνει μόνο εξωτερική πολιτική, δηλώνει πρόθυμος να αντικαταστήσει, με τους φίλους του, τους δύο έλληνες στρατιωτικούς στις φυλακές της Αδριανούπολης. Αγνοώ παντελώς αν το είπε στη φάση «λέμε και καμιά… παπάντζα για να περνάει η ώρα» γιατί γνωρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, με τίποτε.

Ολόκληρη την άποψη μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024