Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρωθυπουργός στο Καστελόριζο, αλλά amber alert για τον Καμμένο

Ο πρωθυπουργός στο Καστελόριζο, αλλά amber alert για τον Καμμένο

Στο ακριτικό Καστελόριζο, σε μια συμβολική επίσκεψη ο πρωθυπουργός, μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ αλλά όχι με τον υπουργό Αμυνας ο οποίος έχει εξαφανιστεί

Λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου ο Αλέξης Τσίπρας. Αμέσως, σύμφωνα με το πρόγραμμα, επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας και πήγε στο Καστελόριζο. Εκεί εγκαινίασε μονάδα αφαλάτωσης και μίλησε για την οικονομία, τις προοπτικές της χώρας, τα εθνικά θέματα, τον ηρωϊκό σμηναγό Μπαλταδώρο, τις τουρκικές προκλήσεις.

Από ποιον συνοδευόταν έχει σημασία. Ο πρωθυπουργός λοιπόν πήρε μαζί του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Ποιον δεν πήρε; Ποιος δεν θα πάει Καστελόριζο; Μα φυσικά ο Πάνος Καμμένος με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει εξοργιστεί με το Μαξίμου.

Ισως, όχι τόσο όσο το Μαξίμου βεβαίως που του στέλνει ένα μήνυμα. Ο πρωθυπουργός πάει στο Καστελόριζο ως ένδειξη σεβασμού στο θάνατο του σμηναγού Μπαλταδώρου, θέλοντας να ενισχύσει το φρόνημα των ελλήνων στρατιωτών αλλά και στέλνοντας μήνυμα στους Τούρκους οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν.

Εν απουσία του υπουργού Αμυνας κι αυτό λέει πολλά. Το κυριότερο: Ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός θέλει να δείξει την εμπιστοσύνη του στις Ενοπλες Δυνάμεις μέσω της στρατιωτικής ηγεσίας, δηλαδή του κ. Αποστολάκη, κι όχι μέσω της πολιτικής ηγεσίας, δηλαδή του κ. Καμμένου.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν αυτός που ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο, κι αυτός που συνομίλησε με πρέσβη για την τύχη τους.

Και μιας και είναι στην επικαιρότητα οι σημαίες στα νησιά Ανθρωποφάγοι, να είστε σίγουροι πως αν δεν κρινόταν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης, θα είχαν κάποιοι ήδη… κατασπαράξει τον Πάνο Καμμένο.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024