Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόλις έγινες μαμά; 5 tricks για τέλεια μαλλιά κάθε μέρα

Μόλις έγινες μαμά; 5 tricks για τέλεια μαλλιά κάθε μέρα

Ακολούθησε απλά τα παρακάτω απλά βήματα και συνδύασε μητρότητα με ομορφιά

Είναι πολύ δύσκολο να μιλάμε για τέλεια μαλλιά όταν δεν έχεις ούτε το χρόνο για ένα ζεστό απολαυστικό μπάνιο. Έγινες μαμά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εφαρμόσεις διάφορα tricks που θα σου χαρίσουν την παλιά σου αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις κομμωτικής ούτε άπλετο χρόνο προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λατρεμένη αλογοουρά

Τι πιο απλό και γρήγορο από το να δείχνεις σικάτη με μία αλογοουρά; Έχεις την εύκολη αυτή επιλογή είτε έχεις σγουρά είτε ίσια μαλλιά. Τα σγουρά ή σπαστά μαλλιά χρειάζονται λίγο αφρό για μπούκλες ή λίγη λοσιόν για styling ώστε το προϊόν να στεγνώσει από μόνο του στα μαλλιά και να διατηρήσει το σχήμα της μπούκλας. Αν διαθέτεις ίσια μαλλιά, βάλε λίγο argan oil και απλά στέγνωσε με το πιστολάκι ώστε να έχεις έξτρα λάμψη. Για πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, κάνε χωρίστρα στο πλάι και μάζεψε όλα τα μαλλιά σε χαμηλή αλογοουρά.

Επένδυσε σε καλό πιστολάκι

Το ξέρουμε ότι πλέον δεν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να επενδύσεις σε ένα πιστολάκι υψηλής ποιότητας. Κι αυτό γιατί τα μαλλιά σου θα στεγνώνουν σε χρόνο dt χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα της τρίχας σου.

Βάλε χρώμα στα μαλλιά σου

Προφανώς και δεν εννοούμε να αφιερώσεις όλη τη μέρα σου σε ένα κομμωτήριο. Μία μικρή αλλαγή όμως θα φτιάξει τη διάθεση και θα αλλάξει αρκετά την ψυχολογία σου τώρα που είσαι περισσότερο μέσα στο σπίτι. Ζήτησε από κάποια φίλη να σου κάνει μερικές διακριτικές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο ή χρησιμοποίησε ένα κλασικό χρωμοσαμπουάν για αλλαγή απόχρωσης.

Προσάρμοσε τα μαλλιά στα νέα δεδομένα

Κι όμως, υπάρχουν ειδικοί που μας λένε ότι δεν χρειάζεται να λουζόμαστε συνέχεια και πως, εντέλει, τα μαλλιά θα προσαρμοστούν. Ακόμα κι αν περνάς μέρες… αλουσιάς, υπάρχει πάντα η λύση του ξηρού σαμπουάν αλλά και η μωρουδιακή πούδρα για να μην φαίνονται λαδωμένες οι ρίζες.

Ώρα για αφέλειες

Ένα ιδιαίτερο χτένισμα που σκεφτόσουν να κάνεις εδώ και χρόνια αλλά δεν το τολμούσες. Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να κάνεις μία μικρή αλλαγή αλλά και για να καλύψεις τυχόν τριχοφυΐα στο μέτωπο που ενίοτε προκύπτει όταν είσαι έγκυος.

Πιάσε τα αξεσουάρ

Είναι και εκείνες οι μέρες που δεν έχεις ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση να λουστείς αλλά πρέπει να βγεις από το σπίτι επειγόντως. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν τα εντυπωσιακά καπέλα, τα headbands και τα μαντίλια. Άσε που θα εντυπωσιάσεις ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι χάλια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024