Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δυνάμωσε τώρα τα νύχια σου γρήγορα και αποτελεσματικά

Δυνάμωσε τώρα τα νύχια σου γρήγορα και αποτελεσματικά

Έχεις ταλαιπωρήσει τόσο τα νύχια σου με τζελ, ακρυλικά, βερνίκια ή πολύ απλά έχεις εκ γενετής κακής ποιότητας νύχια που σπάνε εύκολα

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην αντιμετωπίζεται στο κομμάτι της ομορφιάς, αρκεί να είσαι συνεπής στην περιποίηση και να μην αμελείς να ασχολείσαι με τα νύχια σου εφόσον έχεις πρόβλημα. Υπάρχουν πλέον προϊόντα αλλά και απλοί τρόποι με βάση τους οποίους μπορείς να πεις αντίο στα εύθραυστα ή ταλαιπωρημένα νύχια σου.

Αποχαιρέτησε τις παρανυχίδες με ειδικό λάδι. Αν δεν σε έχει ήδη ενημερώσει ήδη η μανικιουρίστα σου, υπάρχουν ειδικά λαδάκια στο εμπόριο που μαλακώνουν τις παρανυχίδες και ενυδατώνουν το δέρμα καθώς και τα νύχια σου. Προτίμησε κάποιο με αμυγδαλέλαιο.

Πάρε βιταμίνη B. Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι με πολύ ευαίσθητα νύχια είναι εκείνοι που χρειάζονται περισσότερη βιταμίνη B. Μπορείς να βρεις συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες στο φαρμακείο της περιοχής σου.

Χρησιμοποίησε απαλή λίμα. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια σου δεν θα σπάνε εύκολα ούτε θα ταλαιπωρούνται. Εξίσου σημαντική είναι η τεχνική με την οποία λιμάρεις τα νύχια σου. Μην κινείς τη λίμα μπρος πίσω. Είναι προτιμότερο να ακολουθεί μία κατεύθυνση με μεγάλες αργές κινήσεις.

Τέλος στο ασετόν. Κι όμως, το υγρό με το οποίο αφαιρείς εύκολα το βερνίκι σου, μπορεί να είναι μία βασική αιτία για την κατάστασή τους. Για παράδειγμα, ξηραίνει αμέσως τα ευαίσθητα νύχια και αφήνει μικρές βούλες. Μπορείς να βρεις υποκατάστατα του ασετόν στο εμπόριο που παίρνουν λίγο περισσότερο χρόνο στην αφαίρεση του βερνικιού αλλά είναι πιο ευεργετικά.

Επένδυσε σε δυναμωτικό νυχιών με κερατίνη. Είναι το συστατικό που υπάρχει φυσικά μέσα στο νύχι αλλά εσύ το έχεις ανάγκη σε μεγαλύτερη ποσότητα. Τους δίνει ελαστικότητα αλλά χωρίς να σπάνε εύκολα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024