Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χειροποίητοι διακοσμητικοί ελέφαντες αναλαμβάνουν ρόλο διασώστη

Χειροποίητοι διακοσμητικοί ελέφαντες αναλαμβάνουν ρόλο διασώστη

Ιδιαίτεροι, πολύχρωμοι, χειροποίητοι ελέφαντες πωλούνται για καλό σκοπό και γίνονται το αγαπημένο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Αυτοί οι πανέμορφοι χρωματιστοί ελέφαντες είναι το απόλυτο indie, boho διακοσμητικό που θα θέλαμε να έχουμε στην αγαπημένη μας γωνιά του σπιτιού. Πρόκειται για μια κατασκευή του Γκρεγκ Ντουντικαν, ο οποίος λανσάρει μια σειρά διακοσμητικών ηθικής δεοντολογίας και πρωταγωνιστές της είναι οι ελέφαντες.

Φτιάχνονται από ντόπιους τεχνίτες από το Jammu και το Kashmir της Ινδίας, οι οποίοι μεταδίδουν τις τεχνικές τους από γενιά σε γενιά, χρησιμοποιώντας ξύλο και χαρτί mache.

Χειροποίητοι και ζωγραφισμένοι στο χέρι, οι περίφημοι ελέφαντες εκτός από ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό κομμάτι, λειτουργούν και ως βοήθεια για τη διάσωση των ασιατικών ελεφάντων.

Για την ακρίβεια, το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των ελεφάντων στα πλαίσια της εκστρατείας Kickstarter, θα δοθούν για την ενίσχυση και τη βοήθεια της διάσωσης των ασιατικών ελεφάντων στην Ινδία, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη WWF Ινδίας.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024