Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το «γαλήνιο» μπλε συναρπάζει πάντα τους stylish άνδρες;

Γιατί το «γαλήνιο» μπλε συναρπάζει πάντα τους stylish άνδρες;

Τα χειροποίητα, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής Jacob Cohen (handmade tai loved) τζινς «συναντούν» το νέο, μαγευτικό μπλε Vacheron Constantin.

Τα χειροποίητα, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής Jacob Cohen (handmade tai loved) τζινς «συναντούν» το νέο, μαγευτικό μπλε Vacheron Constantin.

Τα αγαπημένα blue jeans και το neo-vintage ρολόι του κλασικού, εμβληματικού οίκου, με το καντράν σε απαλό μπλε και το πιο σκουρόχρωμο μπλε λουράκι. Δίπλα ακριβώς το αγόρι με το μπλαζέ βλέμμα, ντυμένο με ένα ολομέταξο dark blue πουκάμισο, ποζάρει με την καινούργια L’ Homme Prada. Το μπλε χρώμα αποτελεί πάντα την κορυφαία επιλογή για νεώτερους αλλά και μεγαλύτερους άνδρες. Το μπλε είναι η ήρεμη δύναμη. Πάντα επίκαιρο, σαγηνευτικό, κλασικό και μοντέρνο είναι η «ήρεμη δύναμη» της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Το μπλε «ζωγραφίζει» πουκάμισα, κοστούμια, μαγιό, παπούτσια, καπέλα. Το φετινό καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Τα ωραιότερα ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς είναι μπλε. Το στυλιστικό αυτό ταξίδι θυμίζει ανάλογα σε ήρεμα, κρυστάλλινα blue waters…

Τα σαγηνευτικότερα ρούχα και αξεσουάρ της αγοράς σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε είναι εδώ. Η μπλε μεγάλη τσάντα Tom Ford για να μεταφέρονται τα portfolio, laptop και ipad καθημερινά. Τα Orlebar Brawn Sorts. Σε γαλάζιες, γαλαζοπράσινες και σκούρες μπλε αποχρώσεις με τεράστιες ζωγραφιές επάνω στο ύφασμα, μας «μεταφέρουν» σε εξωτικά νησιά. Τα γαλάζια trainers του Valentino Garavani… Οι Kent & Curven μπλούζες από βαρύ μεταξένιο ύφασμα τις οποίες φοράει ο Ντέηβιντ Μπέκαμ. Τα μπλε αξεσουάρ, εμπνευσμένα από την ιστορία και τον μύθο της Iconic Jaguar. Θήκες κινητού τηλεφώνου, κλειδοθήκες και βέβαια οι μπλε μικρογραφίες μιας jaguar. Το νέο sports-luxe look, επιτάσσει τις μπλε φόρμες με τις λευκές-κόκκινες ρίγες στο πλάι, by Gucci. Το denim jacket της Lewis. Κλασικό, διαχρονικό το λατρεύουν όλες οι ηλικίες.

Ο άνδρας ο σωστός γνωρίζει από τέχνη. Οι επιλογές του μάλιστα είναι «ψαγμένες», διαφορετικές και φέρουν κάτι από τη γαλήνη των μπλε χρωμάτων. Ακριβώς όπως οι πίνακες της Καλλιφορνέζας artist Tamara Nelson. Έργα της, εκτός από ιδιωτικούς χώρους, υπάρχουν στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και καζίνο του L.A., του Λας Βέγκας, του Μαϊάμι. Τα διασκεδαστικά μαντηλάκια για το πέτο και τα ακόμα πιο αισιόδοξα παπιγιόν, με ογκώδη μπλε πουά, του brand Venice Pocket Square. Τα electric blue Python Bowtle είναι αρκετά πιο ακριβά…

Δείτε το βίντεο…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024