Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: Περιπετειώδες σχεδίασμα

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: Περιπετειώδες σχεδίασμα

Οι Γερμανοί συμπληρώνουν με ένα ακόμα κομμάτι το παζλ του υπερπολυτελούς πρωτότυπου που θα παρουσιάσουν στο Πεκίνο και το οποίο προεικονίζει την αντίστοιχη έκδοση της μελλοντικής GLS.

Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε προσφάτως μέσω social media ένα αινιγματικό teaser ενός πρωτότυπου μοντέλου με την υπογραφή της Maybach και κάτι παραπάνω από σαφή πολυτελή υπόσταση.

Αυτή την φορά, η γερμανική φίρμα επανέρχεται με ένα νέο σκίτσο το οποίο αναλαμβάνει να ρίξει λίγο περισσότερο φως στο επίμαχο concept car που αυτοπροσδιορίζεται ως η «απόλυτη πολυτέλεια» χωρίς όμως ακόμα να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για την ταυτότητά του πέραν, φυσικά, από την μακροσκελή ονομασία του.

Παρά το πέπλο μυστηρίου με το οποίο εξακολουθεί η γερμανική φίρμα να περιβάλλει, το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury το οποίο θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρωτότυπο μοντέλο θα δώσει μια σαφή εικόνα για το δεύτερο SUV δια χειρός Maybach μετά την G 650 Laundalet του 2017, αλλά και για την νέα γενιά της GLS όπου θα βασίζεται.

Mercedes-Maybach G 650 Laundalet 2017

Επίσης σε αντίθεση με την Mercedes-Maybach Laundalet η οποία αποτέλεσε μια ανοιχτή υπερπολυτελή αλλά περιορισμένη έκδοση δια χειρός Maybach, η νέα GLS στην έκδοση με την φροντίδα του πολυτελούς οίκου των Γερμανών δεν θα έχει άλλο περιορισμό στην παραγωγή της πλην της ζήτησης.

Όπως και να έχει με την ταυτότητα του νέου concept car, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα βρίθει πολυτέλειας και εκκεντρικότητας η οποία αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς η Κίνα όπου θα παρουσιαστεί, εμφανίζει μια εγγενή αδυναμία στο υπερπολυτελές είδος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πέρα από την πρεμιέρα του πολυτελούς concept car, η Mercedes-Benz επιφυλάσσει για την έκθεση του Πεκίνου η οποία ανοίγει αυλαία στις 25 Απριλίου την τετράθυρη έκδοση της A-Class. Βέβαια πιθανότατα θα πρόκειται για την μεγαλύτερη Long Wheelbase έκδοση η οποία προορίζεται αποκλειστικά για την κινεζική αγορά χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα απέχει σχεδιαστικά από το μικρότερο σε μήκος μοντέλο που θα διατεθεί και στην Ευρώπη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024