Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια Porsche 911 από τουβλάκια Lego σε φυσικό μέγεθος

Μια Porsche 911 από τουβλάκια Lego σε φυσικό μέγεθος

Η Porsche αναπαράγει την 911 σε μια παιχνιδιάρικη εκδοχή παίρνοντας ως υπόδειγμα, όχι το πραγματικό μοντέλο αλλά και την σχετική αναπαράσταση της Lego.

Μπορεί η ιδέα κατασκευής ενός μοντέλου από τουβλάκια Lego σε φυσικό μέγεθος, να αποτελεί πλέον ένα είδος παιχνιδιάρικης κοινοτοπίας από αυτοκινητοβιομηχανίες και μη, ωστόσο η Porsche αποφάσισε να προσεγγίσει την αναπαραγωγή της 911 με ένα διαφορετικό τρόπο.

Για την ακρίβεια, η γερμανική φίρμα δεν επέλεξε ως υπόδειγμα την «δική της» 911 αλλά την υπό κλίμακα εκδοχή της όπως έχει σχεδιαστεί από την Lego, την οποία και ανακατασκεύασε σε φυσικό μέγεθος με υπερμεγέθη τουβλάκια από υαλόνημα.

Για την ιστορία, πηγή έμπνευσης για την πρωτότυπη αυτή εκδοχή της 911 αποτέλεσε το kit Lego Speed Champions το οποίο αποτυπώνει την 911 Turbo 3.0 της δεκαετίας του ’70.

Η ιδιότυπη αναπαραγωγή της εμβληματικής Porsche θα βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου της γερμανικής φίρμας στην Στουτγάρδη μέχρι τις 19 Απριλίου ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο χώρο διοργάνωσης του Porsche Tennis Grand Prix το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 21-29 Απριλίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024