Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MG X-Motion Concept: Από την Κίνα με αγάπη

MG X-Motion Concept: Από την Κίνα με αγάπη

Η νυν κινεζικών συμφερόντων MG δίνει τα πρώτα δείγματα γραφής ενός πρωτότυπου SUV που θα παρουσιαστεί στην Κίνα και το οποίο έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί και στην Ευρώπη.

Ένα πρωτότυπο SUV, το οποίο ως έκδοση παραγωγής αναμένεται να περάσει και στην Ευρώπη θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση του Πεκίνου η πάλαι ποτέ αμιγώς βρετανική και νυν κινεζικών συμφερόντων MG.

Πλην των εικόνων που δημοσιοποιήθηκαν αποκαλύπτοντας την αισθητική γραμμή του νέου SUV, σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, το X-Motion, αναμένεται να έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το Roewe RX8 το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Κίνα.

Παρ΄όλα αυτά με δεδομένο ότι η ιδιοκτήτρια της MG, SAIC, μπήκε στη διαδικασία να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την πλατφόρμα όπου θα βασίζεται το νέο SUV, το X-Motion έχει κάτι παραπάνω από αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στην παραγωγή.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, αν λάβουμε υπόψη τις τεχνικές προδιαγραφές του Roewe RX8, τότε και το νέο SUV αναμένεται να αξιοποιήσει ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης.

Όπως και να έχει με τα χαρακτηριστικά που θα υιοθετήσει, το σίγουρο είναι ότι το ΜG X-Motion αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την φίρμα να επεκτείνει την βρετανική γκάμα της προς την κατεύθυνση των μεγάλων SUV με δεδομένο ότι επί του παρόντος τα GS και ZS τα οποία διαθέτει στη γηραιά αλβιώνα ανήκουν στην «μικρή» κατηγορία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024