Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ αδειάζει τον Μακρόν για «την παραμονή στη Συρία»

Ο Τραμπ αδειάζει τον Μακρόν για «την παραμονή στη Συρία»

Ο γάλλος πρόεδρος έσπευσε να δηλώσει πως έπεισε τον αμερικανό πρόεδρο να διατηρήσουν οι ΗΠΑ τις δυνάμεις τους στη Συρία, και ο Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να τον διαψεύσει, επαναλαμβάνοντας πως θέλει «να φύγουν το συντομότερο δυνατόν».

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να θέλει οι στρατιωτικοί των ΗΠΑ στη Συρία να επιστρέψουν στην πατρίδα τους το συντομότερο δυνατόν, επισήμανε ο Λευκός Οίκος την Κυριακή, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υποστήριξε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του ότι έπεισε τον Τραμπ να διατηρήσει «μακροπρόθεσμα» στη χώρα αυτή αμερικανικά στρατεύματα.

«Η αποστολή των ΗΠΑ δεν έχει αλλάξει — ο πρόεδρος έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει οι δυνάμεις των ΗΠΑ να επιστρέψουν στην πατρίδα το συντομότερο δυνατόν», σημείωσε σε ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας η εκπρόσωπός της Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.

«Είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε τελείως το ΙΚΙΛ και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα αποτρέψουν την επιστροφή του. Επιπλέον, περιμένουμε από τους συμμάχους και τους εταίρους μας στην περιοχή ν’ αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες, στρατιωτικά και οικονομικά, για να υπάρξει ασφάλεια στην περιοχή», πρόσθεσε η Χάκαμπι Σάντερς, χρησιμοποιώντας το ακρώνυμο της παλιότερης ονομασίας της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε).

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024