Ο «Γευσιγνώστης» με «Το Βήμα της Κυριακής» στις 22 Απριλίου
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Spotlight
-
«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της… αφρικανικής σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά
-
Σοκαριστικό περιστατικό bullying: Ανήλικος έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο συμμαθητή του
-
Σκάνδαλο στo Μονακό: Το Tatler υποστηρίζει ότι ο θρόνος του Αλβέρτου κινδυνεύει
-
Ελληνικό νησί γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων Τούρκων τουριστών
«Γευσιγνώστης» Απριλίου
Στο τεύχος που κυκλοφορεί την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ» όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μπιφτέκια. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ψήσιμο. 100% μοσχαρίσια μπιφτέκια με δυνατή γεύση κρέατος, χωρίς προσθήκη ψωμιού αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και αφράτα.
Επίσης:
– Βήμα-βήμα τα τέλεια ντολμαδάκια με όλους τους τρόπους: με κιμά και αβγολέμονο, με φακές και ρύζι, κυπριακά κουπέπια και εύκολα χωρίς τύλιγμα.
– Αφιέρωμα στις φράουλες: σε τάρτες, σαλάτες και κέικ.
Και
– Γλυκά που μας κάνουν καλό. Vegan και Healthy. Πανακότα με γάλα καρύδας, πουρέ φράουλας και δυόσμο, η απόλυτη τούρτα σοκολάτας με αβοκάντο, «παγωτό» φράουλα, «παγωτό» σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας, «τσιτζκέικ» με μάνγκο και πορτοκάλι.
Την Κυριακή 22 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις