Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδηλώσεις που μπορείτε να πάτε με τα παιδιά σας τις επόμενες μέρες στην Αθήνα

Εκδηλώσεις που μπορείτε να πάτε με τα παιδιά σας τις επόμενες μέρες στην Αθήνα

Διαβάστε τα events που θα συμβούν τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα και απευθύνονται σε παιδιά.

Όλες οι έξοδοι με τα παιδιά σας πρέπει να είναι ιδιαίτεροι και να τους δίνουν τροφή για σκέψη. Γι’αυτό το λόγο και εμείς σας βρήκαμε τρεις εκδηλώσεις στην Αθήνα που μπορείτε να πάτε μαζί με τα παιδιά σας.

Από την Κυριακή 15 Απριλίου και για δύο ακόμα Κυριακές, τα παιδιά θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με την τέχνη και να απασχοληθούν δημιουργικά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου. Το μουσείο διοργανώνει μια σειρά με εικαστικά παιχνίδια, τα οποία θα φέρουν τα παιδιά σε επαφή και θα τα κάνουν να χρησιμοποιήσουν την ζωγραφική ως κύριο τρόπο έκφρασης για να εξηγήσουν το τι βλέπουν γύρω τους.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Μπαχ και η καμήλα του – Ένα μουσικό ταξίδι» (Bach rides a Camel – A Musical Journey) με πρωταγωνιστές παιδιά από την Αμερική και την Κίνα. Ο Cameo είναι μία καμήλα που μπορεί να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο. Έτσι, μαζί με το διάσημο μουσικό Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και εποχές, με σκοπό ο Μπαχ να γνωρίσει νέους πολιτισμούς και τις μουσικές τους. Στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι.

Μέχρι το τέλος Μαΐου το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Νυμφών διοργανώνει βραδινές ξεναγήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Σκοπός τους είναι να ενημερώσουν το κοινό σε θέματα της αστρονομίας και να το φέρουν πιο κοντά στον κλάδο. Οι ξεναγήσεις ξεκινούν στις 19:00 και κάθε 30 λεπτά, ως τις 21:00. Το πρόγραμμα για το κοινό είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024