Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μία νέα μπύρα για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Μία νέα μπύρα για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Η μπύρα «Harry & Meghan Windsor Knot» παρασκευάστηκε για να δώσει στο παραδοσιακό αγγλικό ποτό μια αμερικανική πινελιά προς τιμήν του γάμου που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ

Οι λάτρεις της μπύρας θα μπορέσουν να γιορτάσουν τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με μια μπύρα που παρασκευάστηκε ειδικά για το γεγονός αυτό στην πόλη όπου θα τελεστεί ο γάμος.

Η μπύρα «Harry & Meghan Windsor Knot» παρασκευάστηκε για να δώσει στο παραδοσιακό αγγλικό ποτό μια αμερικανική πινελιά προς τιμήν του γάμου που θα τελεστεί στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

«Είναι ένα γνήσιο τοπικό προϊόν που ζυμώθηκε εδώ στο Ουίνδσορ, στη σκιά του Πύργου του Ουίνδσορ, από τοπικά υλικά, και αυτό είναι υπέροχο», δήλωσε ο 60χρονος Γουίλ Κάλβερτ, ένας από τους διευθυντές της ζυθοποιίας Windsor & Eton.

Σύμφωνα με τον ζυθοποιό, η ξανθιά μπύρα που παρασκευάστηκε από ποικιλία κριθαριού που ονομάζεται Invicta και καλλιεργείται στο βασιλικό αγρόκτημα του Ουίνδσορ, θα εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Χάρι, και συνδυάζεται με λυκίσκους από την αμερικανική δυτική ακτή, για να αντανακλά την καταγωγή της Μέγκαν.

Η νέα αυτή μπύρα αποτελεί συνέχεια της «Windsor Knot» που η ζυθοποιία παρασκεύασε για πρώτη φορά το 2011 προς τιμή του γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Η μπύρα επρόκειτο να τεθεί στο εμπόριο μόνο για δύο μήνες αλλά η ζυθοποιεία ανακοίνωσε πως το προϊόν της αρέσει τόσο πολύ που παρασκευάζεται και πωλείται ακόμη.

Η πόλη έχει δεσμούς αιώνων με τη βασιλική οικογένεια και το Ουίνδσορ, το παλαιότερο και μεγαλύτερο κάστρο στον κόσμο που κατοικείται είναι το πατρικό σπίτι των βρετανών μοναρχών επί σχεδόν 10 αιώνες.

Ο Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του Ουίλιαμ φοίτησαν στο γειτονικό ιδιωτικό Κολλέγιο Eton που είναι κτισμένο στην απέναντι όχθη του Τάμεση.

Σε μια τοπική παμπ, η νέα μπύρα πήγε τα εύσημα ήδη από δύο αμερικανούς πελάτες.

«Η ξανθή μπύρα είναι πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ και πιστεύω ότι η νέα αυτή μπύρα είναι πολύ καλή», σχολίασε ο αμερικανός Τζέιμι Νέιμπερ.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024