Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο έρωτας των δύο υπουργών δεν κρύβεται πια...

Ο έρωτας των δύο υπουργών δεν κρύβεται πια…

Εφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος σε τρυφερό τετ α τετ

Ηταν κοινό μυστικό η σχέση των δύο υπουργών, αλλά πλέον δεν έχουν λόγο και να κρύβονται. Ο λόγος για την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.  Οι δύο τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τη φωτογραφία που δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, βρέθηκαν και εκτός Βουλής και υπουργικών γραφείων σε ένα τρυφερό τετ α τετ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η υπουργός Εργασίας έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα πολύ κοντά και ένας έρωτας γεννήθηκε στα βουλευτικά έδρανα.

Οι δυο τους κρατούν φυσικά πολύ χαμηλούς τόνους, προσπαθώντας να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ειδύλλιο τους, το φλερτ όμως και τα τρυφερά βλέμματα όποτε συναντιόνται δεν έχουν τέλος. Και όπως όλα δείχνουν, σιγά σιγά και οι ίδιοι αρχίζουν να μην κρύβονται πια.

Η φωτογραφία είναι από ένα ταβερνάκι, το αγαπημένο στέκι στο Παγκράτι πριν λίγες μέρες. Κάθισαν για αρκετή ώρα ο ένας απέναντι στον άλλον, γέλασαν, έφαγαν και ήπιαν τις μπύρες τους. Αυτή, μάλιστα, ήταν η δεύτερη κοινή έξοδός τους, αφού το πρώτη έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και οι δυο για το Περιφερειακό Συνέδριο.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024