Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να βάλεις στιλάτα το τζιν παντελόνι την άνοιξη

Πώς να βάλεις στιλάτα το τζιν παντελόνι την άνοιξη

Ένα από τα πιο βασικά item κάθε ντουλάπας δεν είναι ποτέ εκτός εποχής. Αρκεί να ξέρεις πώς να το φορέσεις

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που λατρεύουμε να φοράμε και δεν θα είναι ποτέ out of style, αυτό είναι το κλασικό τζιν παντελόνι. Όσο και να αλλάζουν οι μόδες, τα μήκη, οι αποχρώσεις και το ρεβέρ, πάντα θα υπάρχουν τρόποι να το βάλουμε κάθε εποχή του χρόνου και να δείχνουμε οι απόλυτες fashionistas.

Φέτος την άνοιξη, το τζιν παντελόνι θα σε σώσει από τα συνεχή σκαμπανεβάσματα του καιρού, εφόσον μπορείς να το φοράς με οποιοδήποτε παπούτσι, top και αξεσουάρ ανάλογα με την ώρα και την περίσταση. Εμείς θα δούμε μερικούς τρόπους που δεν θέλουν κόπο ούτε και χρόνο, με εσένα να κοιτάς με απόγνωση την ντουλάπα σου.

Πίσω στα θρανία. Το μοναδικό σύνολο που δεν γνωρίζει από φύλο, ηλικία και εποχή. Τι πιο απλό και πρακτικό από ένα outfit που απαρτίζεται από ένα κλασικό τζιν παντελόνι, ένα t-shirt της αρεσκείας σου και αθλητικά παπούτσια; Δώσε λίγο παραπάνω στιλ με ένα headband ή ένα ζευγάρι ιδιαίτερα σκουλαρίκια.

Το office look. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τη μόδα, πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα πουκάμισο σε κλασική γραμμή. Θα το βάλεις οπωσδήποτε στο γραφείο με το τζιν σου και ένα ζευγάρι γόβες, αθλητικά παπούτσια ή χαμηλά μποτάκια. Ταιριάζει ιδανικά με ψηλόμεση τζιν καμπάνα.\

New York meets Asia. Ένα από τα πιο hot trends αυτής της χρονιάς συνεχίζει να είναι το κιμονό. Το καλοκαίρι θα το βάλεις με σορτς αλλά όσο διαρκεί η άνοιξη, τι καλύτερο από ένα τζιν παντελόνι, ένα μονόχρωμο top και ένα μακρύ κιμονό που μπορείς να δέσεις με τη ζώνη του;

Lingerie κι έξω από την πόρτα. Λατρεύουμε τις 90s τάσεις, μεταξύ αυτών και τα tops που μοιάζουν με ρομαντικά πολυτελή εσώρουχα. Δημιούργησε το απόλυτο outfit με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, δερμάτινη ζώνη, σουέντ μποτάκια και ένα κλασικό ή cropped top σε μαύρο χρώμα από δαντέλα ή σατέν ύφασμα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024