Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο περηφάνια για τα «χρυσά» κορίτσια του Ολυμπιακού

Μόνο περηφάνια για τα «χρυσά» κορίτσια του Ολυμπιακού

Οι σελίδες δόξας του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με τα κατορθώματα των ομάδων του συλλόγου

Η τεράστια οικογένεια του Ολυμπιακού έχει μυριάδες λόγους να υπερηφανεύεται για τα επιτεύγματα της ομάδας του λιμανιού. Ατελείωτες διακρίσεις, τρόπαια και επιτυχίες για την μεγαλύτερη δύναμη του ελληνικού αθλητισμού και έναν απ’ τους κορυφαίους αθλητικούς οργανισμούς της Ευρώπης.

Οι σελίδες δόξας του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με τα κατορθώματα των ομάδων του συλλόγου και ειδική μνεία πρέπει να γίνει την φετινή περίοδο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Οι αμαζόνες της ομάδας σε βόλεϊ και πόλο, σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία σε όλη την Ευρώπη, διαφημίζοντας την χώρα μας.

Δύο ομάδες που έδωσαν το παράδειγμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος και η επιβεβαίωση αυτής της προσπάθειας ήταν η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου αλλά και η συμμετοχή και σε δεύτερο τελικό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για τα χρυσά κορίτσια του συλλόγου. Για τις κοπέλες που σήκωσαν την ελληνική σημαία στην Μπούρσα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Challenge Cup. Όπως επίσης και για τα κορίτσια του πόλο, που έπαιξαν στον τελικό και πάλεψαν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο και είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό στο εξωτερικό. Το απέδειξαν οι ερυθρόλευκες τόσο στο βόλεϊ όσο και στο πόλο, δείχνοντας με τις πορείες τους, πως έδωσαν τα πάντα για την φανέλα που φορούν.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλα τα τμήματα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που έχει αναγεννήσει τις ομάδες του συλλόγου. Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων έχει δαπανήσει πολλά εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2010 (και) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκονταν εκείνη την περίοδο σε απογοητευτική κατάσταση. Κι αυτό γιατί θέλει να βλέπει τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και μάλιστα να έχει κορυφαίο ρόλο και στην Ευρώπη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, με την οποία δίνει συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα πόλο που αγωνίστηκε στον τελικό του Len Trophy. Μια κίνηση που αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός είναι μια τεράστια οικογένεια που χαίρεται για τις διακρίσεις και τις επιτυχίες όλων των τμημάτων. Είναι ξεκάθαρο και πρόκειται για πολύ μεγάλη υπόθεση, πως ο Ολυμπιακός δεν αρκείται στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Παλεύει και δίνει το 100% και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στέλνοντας μήνυμα σε κάθε γωνιά της Γηραιάς ηπείρου, για την δουλειά που κάνει σε όλα τα τμήματα.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν και φέτος χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου και οι φίλαθλοι των πειραιωτών έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για τα όσα τους χάρισαν οι γυναικείες ομάδες βόλεϊ και πόλο. «Πολλοί το ονειρεύονται αλλά λίγοι νιώθουν αυτή την χαρά», όπως είπε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024