Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις ενάντια σε εμπλοκή της Ελλάδας στη Συρία

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις ενάντια σε εμπλοκή της Ελλάδας στη Συρία

Το ΚΚΕ, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιρατσιστικές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία με κεντρικό σύνθημα «ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός»

Αντιπολεμικές συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με βασικό αίτημα «να μην εμπλακεί η χώρα μας σε ενδεχόμενη παρέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία».

Το ΚΚΕ, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αντιρατσιστικές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την αμερικανική πρεσβεία με κεντρικό σύνθημα «ένας είναι ο εχθρός, ο ιμπεριαλισμός».

Νωρίτερα το ΚΚΕ συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια παρουσία του γενικού γραμματέα του, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δήλωσε ότι «δυστυχώς αυξάνουν οι κίνδυνοι ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου. Η ελληνική κυβέρνηση επωμίζεται τεράστιες ευθύνες απέναντι στο λαό μας. Πρέπει εδώ και τώρα να αποδεσμευτεί από τους ιμπεριαλιστικούς αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς στην περιοχή, τη χρησιμοποίηση των στρατιωτικών τους βάσεων από ελληνικό έδαφος, που εκτός των άλλων αποτελούν και στόχο επιθέσεων».

[πηγή: intime]

Μάλιστα οι διαδηλωτές, μόλις έφτασαν στην πρεσβεία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, έκαψαν σημαία των ΗΠΑ.

[πηγή: ΑΠΕ]

Οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς κι αντιρατσιστικές συλλογικότητες διαδήλωσαν με τη σειρά τους υπογραμμίζοντας ότι «ι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της προετοιμάζονται να τυλίξουν στις φλόγες την Ανατ. Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή με στόχο να εξυπηρετήσουν του ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα συμφέροντα τους εις βάρος της Συρίας. Απαιτούμε να μην χρησιμοποιηθούν τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και εναέριος χώρος για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και αγωνιζόμαστε για την ειρήνη σ’ ολόκληρη την περιοχή».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024