Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση Σολτς - Τσακαλώτου

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση Σολτς – Τσακαλώτου

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και του Έλληνα ομολόγου του, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο Βερολίνο

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και του Έλληνα ομολόγου του, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων επί όλων των ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και της ευρωπαϊκής πολιτικής, και αυτές οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Σε ανάρτηση του γερμανικού υπουργείο Οικονομικών στο twitter, το οποίο συνοδεύεται και από φωτογραφία από τη σημερινή συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Γερμανό ομόλογό του και Αντικαγκελάριο Όλαφ Σολτς στο Ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικών αναφέρεται:

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση – Ο ομοσπονδιακός Υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς συναντά τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Βερολίνο».

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών ήταν μία συνάντηση γνωριμίας, κατά την οποία επρόκειτο να εξεταστούν ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής. Εν όψει βεβαίως του κρίσιμου του Eurogroup της 27ης Απριλίου, αλλά και της εκπνοής του προγράμματος τον Αύγουστο εκτιμάται ότι συζητήθηκε η προοπτική ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και το αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη μεταμνημονιακή εποχή. Πληροφορίες του γερμανικού Τύπου, εν τω μεταξύ, ανέφεραν ότι οι πιστωτές εξέφρασαν ανησυχίες για το ελληνικό σχέδιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024