Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Όπως στρώνει ο καθείς, έτσι και κοιμάται»…

«Όπως στρώνει ο καθείς, έτσι και κοιμάται»…

Μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου όπου επιβεβαιώθηκε το «θα πάμε μαζί μέχρι τέλους» ο υπουργός έχει... ξεσαλώσει

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε κάποια στιγμή τι ακριβώς ειπώθηκε στην τελευταία τετ-α-τετ συνάντηση (σσ. που ανακοινώθηκε) μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου. Ήταν εκείνη η συνάντηση μετά την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε στους δημοσιογράφους τη δήλωση ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα πάνε μαζί μέχρι τέλους.

Από εκείνη τη συνάντηση και μετά, ο κ. Καμμένος έχει κυριολεκτικά «ξεσαλώσει». Σχεδόν καθημερινά, εκτοξεύει μία δήλωση ή προβαίνει σε μία πράξη που μόνο στριμώχνει την κυβέρνηση – επικοινωνιακά και πρακτικά. Όλα όσα κάνει απευθύνονται στο δικό του ακροατήριο και έχουν προφανώς εκλογική χροιά.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αναγνωρίζεται το πρόβλημα που δημιουργεί πλέον στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό η συμπεριφορά Καμμένου. Η ανάδυση στην επιφάνεια των εθνικών θεμάτων και ιδιαίτερα των ελληνοτουρκικών σχέσεων με τόση ένταση δεν ήταν κάτι το επιθυμητό σε αυτή τη φάση, όταν ο στόχος της κυβέρνησης ήταν να επικεντρωθεί στο «μεταμνημονιακό ατύχημα».

Στην πολιτική όμως, οι προβλέψεις είναι καλό να αποφεύγονται…

Ακόμη ουσιαστικότερο και σοβαρότερο είναι όμως το πρόβλημα που δημιουργεί ο κ. Καμμένος εντός του Πενταγώνου. Έμπειροι επιτελείς κρύβουν με επιμέλεια τον προβληματισμό τους για τη συμπεριφορά του υπουργού – ορισμένοι εξ’ αυτών δε βρίσκονται ακόμη και μέσα στο ίδιο του το γραφείο. Το περιστατικό στη Ρω και ο τρόπος που σύμφωνα με σοβαρές πηγές συμπεριφέρθηκε ο υπουργός – εγκλωβίζοντας ουσιαστικά και το Μέγαρο Μαξίμου – υπήρξε ενδεικτικός…

Υπάρχει λύση; Φοβούμαστε πως όχι… «Όμηρος» του κ. Καμμένου είναι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός… Η λαϊκή θυμοσοφία σπανίως πέφτει έξω: «Όπως στρώνει ο καθείς, έτσι και κοιμάται»…

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024