Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η... μπαλαρίνα και η «μαγκιά» της χώρας

Η… μπαλαρίνα και η «μαγκιά» της χώρας

Η αναφορά του βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα για τον υπουργό Άμυνας προκάλεσε αίσθηση  

Ηταν, νομίζετε, στήριξη προς τον Πάνο Καμμένο αυτό που δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας ή το αντίθετο; Γιατί εάν επιχειρήσεις να δικαιολογήσεις τον υπουργό Αμυνας επειδή φορά συχνά στολή παραλλαγής λέγοντας πως δεν είναι… μπαλαρίνα, μάλλον ως στήριξη δεν μπορεί να εκληφθεί. Κι ας λέει ο βουλευτής ότι με αυτόν τον τρόπο τον στηρίζει. Αλλωστε είναι γνωστός ο τρόπος που ο κ. Βέττας «στηρίζει» γενικώς την κυβερνητική πολιτική…

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τις προάλλες είχε δηλώσει με καμάρι πως το πρόβλημα δεν είναι η υπερφορολόγηση, αλλά η… υποφορολόγηση, προκαλώντας τις αντιδράσεις των πάντων. Αυτή τη φορά μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι με αφορμή το περιστατικό με το τουρκικό ελικόπτερο, ο κ. Βέττας πέραν της στήριξης που προσέφερε (έτσι όπως προσέφερε) στον κ. Καμμένο, έφθασε στο σημείο να ξεστομίσει «πολεμοχαρείς» ατάκες του τύπου: «Η χώρα απάντησε με «μαγκιά» στους Τούρκους» ή «Οι σφαίρες έπεσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξίδι». Το περίεργο είναι ότι ουδείς στην κυβέρνηση ασχολήθηκε με τον κ. Βέττα, παρά μόνον η αντιπολίτευση με κάποια ειρωνικά σχόλια, τη στιγμή που στο Twitter έγινε πάρτι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024