Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι πιο περίεργες τσάντες της άνοιξης

Οι πιο περίεργες τσάντες της άνοιξης

Οι κολεξιόν έχουν πάρει φωτιά και οι σχεδιαστές επιστρατεύουν όλη τους τη δημιουργικότητα, φτιάχνοντας τις πιο περίεργες τσάντες για τη φετινή άνοιξη.

Η μόδα δεν αφορά μόνο το ρουχισμό και την υπόδηση, αλλά συνδυάζει και τα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν μια εμφάνιση. Στις πασαρέλες της άνοιξης μάλιστα τα αξεσουάρ που έκλεψαν τις παραστάσεις ήταν οι τσάντες των διάσημων οίκων μόδας. Οι περισσότεροι σχεδιαστές έδειξαν μια δημιουργική και παιχνιδιάρικη διάθεση στην κατασκευή ευφάνταστων ιδιαίτερων τσαντών. Τα μοντέλα περπάτησαν στις εβδομάδες μόδας και έκλεψαν τις εντυπώσεις των θεατών.

Το δίδυμο Dolce & Gabbana διακρίνεται κάθε φορά για τις δημιουργίες που φτιάχνει και λανσάρει στην πασαρέλα. Φέτος την άνοιξη σκέφτηκαν να παίξουν με το όνομα του brand τους και αντί να αναγράψουν το λογότυπο τους πάνω στις τσάντες, καρφίτσωσαν τα πρόσωπα τους.

Εκτός από τα πρόσωπα τους, θέλησαν να ανοίξουν την όρεξη όσων εκτιμούν το διάσημο brand, αλλά και το φαγητό. Στην επιφάνεια λοιπόν της τσάντας κόλλησαν ψεύτικα ανάγλυφα λαχταριστά γλυκά, που προκαλούν λιγούρα όχι μόνο σε όσους τη βλέπουν, αλλά και σε όσους τη φορούν.

Για όσους ταξιδεύουν συχνά κι έχουν συνηθίσει να βάζουν και να βγάζουν το διαβατήριο τους από τη τσάντα τους, ο Σιμόν Πορτ Ζακεμούς σχεδίασε την τσάντα-διαβατήριο. Μικροσκοπική και πρακτική για ταξίδια και βραδινές εμφανίσεις, η τσάντα κρεμιέται στο λαιμό και διατίθεται σε πολλά χρώματα.

View this post on Instagram

«LE SOUK » JACQUEMUS SHOWROOM

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

View this post on Instagram

FIRST UNISEX PIECE AT JACQUEMUS, A WALLET 🙂

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus) on

Η διάθεση του Gucci ταιριάζει απόλυτα με τις αποδράσεις που όλοι ονειρεύονται για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Τις βλέψεις αυτές εξυπηρέτησε ο οίκος μόδας σχεδιάζοντας μια τσάντα παρόμοια με μικροσκοπική βαλίτσα. Η τσάντα αυτή σηματοδοτεί το ξεκίνημα του σχεδιασμού των μελλοντικών ταξιδιών που θέλουν να οργανώσουν εκείνοι που θα την αποκτήσουν.

Η ψευδαίσθηση πως η μόδα και τα ρούχα είναι μόνο για τους ανθρώπους και τα μοντέλα που περπατούν με αυτά στην πασαρέλα, καταρρίπτεται από το brand της Balenciaga. Μια σειρά από τσάντες που μοιάζουν να είναι ντυμένες με ένα ελαφρύ φόρεμα σχεδίασε το brand για την ανοιξιάτικη περίοδο. Μεγάλες σε μέγεθος είναι ικανές να καλύψουν τη συνήθεια των γυναικών που τις θέλει να μεταφέρουν μαζί τους τη μισή περιουσία τους.

Μια μινιμαλιστική εκδοχή μιας τσάντας που θυμίζει μουσικό όργανο σχεδίασε η Γκαμπριέλα Χίρστ. Πρόκειται για μια μικροσκοπική και κομψή τσάντα, ιδανική για απογευματινές βόλτες στην πόλη. Το πάνω μέρος της ωστόσο θυμίζει ακορντεόν.

Η ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σιέστα ήταν αρκετά για δώσουν στο Maison Margiela την ιδέα να φτιάξει μια τσάντα όμοια με μαξιλάρι. Οι μετακινήσεις στην πόλη γίνονται πιο άνετες, αφού ο κάτοχος αυτής της τσάντας μπορεί να πάρει έναν υπνάκο ανά πάσα ώρα και στιγμή νιώσει την ανάγκη.

Από την άλλη το Moschino αποφάσισε να αποδώσει στα σχέδια του την κυριολεκτική φρεσκάδα της άνοιξης, δημιουργώντας τσάντες που δε διαφέρουν σε τίποτα από τα αρωματικά σπρέι χώρου.

Καθώς επίσης και σχεδιάζοντας μια τσάντα που θυμίζει συσκευασία απορρυπαντικού για τα ρούχα.

Ο Τομ Μπράουν από την άλλη δείχνει μια φιλόζωη διάθεση, σχεδιάζοντας τσάντες σε μορφή των μικρών τετράποδων φίλων του ανθρώπου. Τσάντες σε σχήμα σκύλου λοιπόν κράτησαν τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα αναδεικνύοντας την ανοιξιάτικη συλλογή του σχεδιαστή.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024