Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάγκερφελντ σχεδίασε σουΐτες για το “Hotel de Crillon”

Ο Λάγκερφελντ σχεδίασε σουΐτες για το “Hotel de Crillon”

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σχεδίασε τις δύο μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς σουίτες. Πρόκειται για τα Grand Appartement suites με τη σφραγίδα του «Κάϊζερ» της παγκόσμιας μόδας.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ σχεδίασε τις δύο μεγαλύτερες και πλέον πολυτελείς σουίτες. Πρόκειται για τα Grand Appartement suites με τη σφραγίδα του «Κάϊζερ» της παγκόσμιας μόδας. Είναι οι σουίτες-λαμπερά διαμερίσματα, μέσα στο εμβληματικό “Hotel de Crillon” στο Παρίσι. Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, «χαρίζοντας» στους φανατικούς επισκέπτες του ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Ο Λέοναρντ Μπερνστάϊν (μία από τις σουίτες «έλαβε» το όνομά του) συνήθιζε να επισκέπτεται το “Hotel de Crillon” πολύ συχνά. Το θεωρούσε κάτι σαν δεύτερο σπίτι του, όπως και ο Λάγκερφελντ λάτρης των «προϊόντων» απαράμιλλου γούστου και υψηλής αισθητικής.

Ο Καρλ φρόντισε μάλιστα να «ντύσει» τα μπάνια των δύο σουιτών με εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρο, το οποίο μοιάζει με πραγματικό έργο τέχνης. Οι «κυματισμοί» πάνω στα μάρμαρα θα μπορούσαν να είναι κάτι σαν “print” για τα αέρινα φορέματα του οίκου Chanel που διευθύνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Το ξενοδοχείο το οποίο χτίστηκε το 1758 για να χρησιμοποιηθεί σαν «σπίτι» για τον βασιλιά Louis XV. (Η Μαρία Αντουανέτα πήρε εκεί τα πρώτα της μαθήματα μουσικής με την καθοδήγηση καθηγητών οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στο δεύτερο όροφο του κτιρίου). Ο Λάγκερφελντ παίρνει συχνά το ποτό του στο δημοφιλές “Bar Ambassadeurs”. Ο δημιουργικός διευθυντής της Chanel σχεδίασε  άλλωστε και το «ευφάνταστο» ταβάνι πάνω από το bar. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι παρακολουθούσαν τον εκκεντρικό Γερμανικής καταγωγής designer να «τραβάει γραμμές» πάνω σε λευκά χαρτιά. Ήταν λίγο πριν παρουσιάσει την χειμερινή κολεξιόν Chanel 2018-2019.

Τελικά αν και το “Hotel de Crillon” σύμφωνα με την άποψή μου βρίσκεται στο ωραιότερο ίσως σημείο της Πόλης του Φωτός (με εκπληκτική θέα στον Πύργο του Άιφελ) οι Έλληνες επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να «αντέξουν» τις υψηλές τιμές τέτοιου επιπέδου ξενοδοχείων, συνεχίζουν να «επιλέγουν» το “Plaza Athenée” στην Avenue Montaigne, το “The Ritz” στην Place Vendome και το “Four Seasons” στη λεωφόρο Georges V. Οι ιστορικές πεταλούδες πάνω στα outfits του οίκου Leonard φιλοξενούνται σε βιτρίνες μέσα στο “Four Seasons” των Παρισίων. Ίσως για αυτό ο Λάγκερφελντ «ζωγραφίζει» τα πάντα κορυφαία ταγιέρ, φορέματα και δημοφιλείς καμέλιες της Chanel στο “Hotel de Crillon”.

Δείτε το βίντεο…

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024