Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους 300 ίππους κλειδώνει η νέα Mercedes-AMG A 35

Στους 300 ίππους κλειδώνει η νέα Mercedes-AMG A 35

To Affalterbach θα αποκτήσει σύντομα μια νέα "πύλη εισόδου" με την μορφή της A 35 AMG η ισχύος της οποίας αναμένεται να "κινηθεί" κοντά στους 300 ίππους όπως διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers.

Η γερμανική φίρμα έχει γνωστοποιήσει πλειστάκις την πρόθεσή της να αυξήσει τον AMG «παράγοντα» στην γκάμα της προσφέροντας περισσότερες εκδόσεις επιδόσεων με την φροντίδα του Affalterbach.

Από τον νέο αυτόν κανόνα εξαίρεση δεν θα μπορούσε -και δεν θα αποτελέσει- η νέα A-Class η οποία όπως έχουν ανακοινώσει οι Γερμανοί δεν θα αξιωθεί μόνο την γνωστή πανίσχυρη Α 45 ΑΜG έκδοση αλλά και μια μικρότερης ισχύος και εξίσου σπορ προσανατολισμού, με τα διακριτικά Α 35.

Αυτή όπως αποκάλυψε προσφάτως ο επικεφαλής του εσωτερικού βελτιωτικού οίκου των Γερμανών, Tobias Moers, αναμένεται να προσφέρει ισχύ που θα κυμανθεί σε «περίπου 300 ίππους» από τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων.

Αν και ο ίδιος δεν προσέφερε περαιτέρω διευκρινίσεις για την έκδοση που θα αποτελέσει την νέα «πύλη εισόδου» στον κόσμο επιδόσεων του Affalterbach, σύμφωνα με πληροφορίες, το πραγματικό μέγεθος αναμένεται να κινηθεί πιο κοντά στους 340 ίππους καθώς ο παραπάνω τετρακύλινδρος κινητήρας θα διαθέτει ηλεκτρικό turbo και θα συνεργάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία, δηλαδή με μια μπαταρία 48 Volt η οποία θα συμβάλλει στη συνολική ισχύ, βελτιώνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα.

Ανεξαρτήτως του μεγέθους στο οποίο τελικά θα κλειδώσει η ισχύς αλλά και του τρόπου με τον οποίο αυτή θα επιτευχθεί στην νέα Α 35, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι αντίστοιχες εκδόσεις αναμένεται να αποκτήσουν στο μέλλον, όλες οι «μικρές» της Mercedes-Benz με το καταληκτικό «Α» στην ονομασία τους συμπεριλαμβανομένης της GLΑ.

Όπως και να έχει οι εκδόσεις επιδόσεων της νέας γενιάς της A-Class, αναμένεται να παρουσιαστούν εντός του β΄εξαμήνου του 2018, κάνοντας την αρχή από την προσεχή διεθνή έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024