Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γι’ αυτό τον λένε θρύλο

Γι’ αυτό τον λένε θρύλο

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει μιαν ακόμα χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του, με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου να κατακτά σήμερα ευρωπαϊκό τρόπαιο και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Οι ερυθρόλευκες έκαναν την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπούρσασπορ, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά γιατί ο Ολυμπιακός είναι θρύλος. Γιατί είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην χώρα και γιατί είναι ένας τεράστιος οργανισμός που δίνει βάση σε όλα τα τμήματα.

Η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με  3-1 σετ ήταν δίκαιη. Ήταν πανάξια και πειραιώτικη και οι ερυθρόλευκες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς διαφήμισαν την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. «Όλα τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου και είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο» δήλωσε λίγο μετά το τέλος του δεύτερου τελικού ο προπονητής των κοριτσιών του Ολυμπιακού.

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου είναι μια πολύ μεγάλη δικαίωση για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον άνθρωπο που έχει δαπανήσει πολλά εκατ. ευρώ σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γιατί είναι σίγουρο πως στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο οι κατακτήσεις τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις. Στόχος της ομάδας του λιμανιού είναι να σηκώνει και ευρωπαϊκές κούπες κάνοντας υπερήφανους τους φίλους του Ολυμπιακού.

Η επιτυχία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του πειραιώτικου συλλόγου είναι τεράστια. Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θριάμβευσαν στην Τουρκία και συνεχίζουν να κάνουν όνειρα, μετά την πανάξια κατάκτηση του Challenge Cup. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να ονειρεύονται, βλέποντας την ομάδα τους να κάνει την μια υπέρβαση μετά την άλλη. Από σήμερα το βράδυ ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπαιο κοσμεί την τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού, προσθέτοντας δόξα και μεγαλείο στην ιστορία της ομάδας του λιμανιού. Γι’ αυτό είναι Ολυμπιακός και γι’ αυτό τον λένε θρύλο!

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024