Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τρίσταν Τόμσον απατάει(;) την ετοιμόγεννη Κλόε Καρντάσιαν

Ο Τρίσταν Τόμσον απατάει(;) την ετοιμόγεννη Κλόε Καρντάσιαν

Ο αμερικανός σέντερ εθεάθη σε μπαρ με άλλη γυναίκα, με την οποία μάλιστα πέρασαν αρκετές ώρες σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ την ίδια στιγμή η Κλόε Καρντάσιαν βρίσκεται στον μήνα της

Προβλήματα… δηλαδή περισσότερα προβλήματα στις Καρντάσιανς. Συγκεκριμένα για την Κλόε Καρντάσιαν, η οποία ενώ ετοιμάζεται να γεννήσει, ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της Τρίσταν Τόμσον, εθεάθη σε μπαρ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με αιθέρια, μελαχρινή ύπαρξη.

Το βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει η Daily Mail, τραβήχτηκε το βράδυ του Σαββάτου στο PH-D Lounge του Μανχάταν και δείχνει στον σέντερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς να ετοιμάζεται να φιλήσει μια κοπέλα.

Λογικά θα αναρωτιέστε πως καταλαβαίνουμε ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο Τρίσταν Τόμσον. Χαιρόμαστε που ρωτάτε…

Οι παραπάνω είναι φωτογραφίες του Τόμσον εκείνο το βράδυ, όπου φαίνεται να φοράει τα ίδια ρούχα με το βίντεο.

«Ήμουν εκεί και κάθονταν στο τραπέζι δίπλα μας με μαι παρέα φίλων του και μια κοπέλα. Κρατούσαν ο ένας το χέρι του και ήταν τόσο προφανές. Μιλούσαν όλο το βράδυ. Αυτός έγραφε και μιλούσε στο κινητό του κι αυτή τον κοιτούσε ακουμπισμένη στον ώμο του. Όλοι ήξεραν ποιος ήταν. Ξέρω ποιος είναι και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να τραβήξουν selfies μαζί του αλλά δεν τους άφηνε», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

«Λατρεύω τις Καρντάσιαν και νομίζω ότι είναι καταστροφικό. Πραγματικά πίστευα ότι ήταν καλός άνθρωπος. Αισθάνομαι τόσο άσχημα για την Κλόε τώρα που είναι έγκυος και θα ήθελα να το ξέρει τι συμβαίνει», δικαιολογήθηκε ερωτηθείσα γιατί τράβηξε το βίντεο.

Όσον αφορά την συγκεκριμένη κοπέλα, σύμφωνα και πάλι με την Daily Mail, είναι στρίπερ, γνωρίζεται από παλιά με τον Τόμσον και μετά το κλαμπ, πήγε με τον μπασκετμπολίστα σε γνωστό ξενοδοχείο, όπου πέρασαν μαζί 4 ώρες προτού εκείνος αποχωρήσει, με διαφορετικά ρούχα από εκείνα με τα οποία μπήκε.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024