Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατατέθηκαν οι βελτιωμένες προσφορές για τον ΔΕΣΦΑ

Κατατέθηκαν οι βελτιωμένες προσφορές για τον ΔΕΣΦΑ

Οι νέες προσφορές για τον ΔΕΣΦΑ θα ανοίξουν στη συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ την Παρασκευή 13 Απριλίου, ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον πρώτο πλειοδότη να καταθέσει και νέα βελτιωμένη προσφορά

Κατατέθηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, βελτιωμένες οικονομικές προσφορές από τις δύο κοινοπραξίες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον έλεγχο του ΔΕΣΦΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που μεταδίδει το ΑΠΕ, οι προσφορές, προκειμένου να επιλεγεί ο επενδυτής που θα αποκτήσει το 66% της εταιρίας, θα ανοίξουν, κατά πάσα πιθανότητα, στη συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ την προσεχή Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.

Πάντως, επισημαίνεται ότι δεν αποκλείεται το ΤΑΙΠΕΔ να ζητήσει από τον πρώτο πλειοδότη να καταθέσει και νέα βελτιωμένη προσφορά.

Υπενθυμίζεται ότι, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει ανακοινώσει ότι το τίμημα μέχρι στιγμής ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ με τις πληροφορίες να το ανεβάζουν κοντά στα 460 – 480 εκατ. ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται ότι στο πρώτο σχήμα συμμετέχουν οι τρεις βασικοί μέτοχοι του αγωγού TAP, δηλαδή η ιταλική Snam, η βελγική Fluxys, και η ισπανική Enagas, ενώ η δεύτερη προσφορά έχει γίνει από την ισπανική Reganosa, μαζί με τη ρουμανική Transgaz, και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024