Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας μυθικός συνδυασμός ταλέντου και δουλειάς

Ένας μυθικός συνδυασμός ταλέντου και δουλειάς

Ο Κώστας Μανωλάς έχει σίγουρα αποκτήσει από το βράδυ της Τρίτης, το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν μέλος της ελίτ των τζιαλορόσι

Οι μεγάλες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει το ποδόσφαιρο συνήθως έρχονται σε ματς που δεν κανείς δεν περιμένει το αποτέλεσμα που θα κάνει κρότο. Κι αυτό διότι το ποδόσφαιρο πρέπει να επιβεβαιώνει πως είναι ο χώρος που όλοι έχουν το περιβόητο δικαίωμα στο όνειρο. Ο Κώστας Μανωλάς έχει σίγουρα αποκτήσει από το βράδυ της Τρίτης, το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν μέλος της ελίτ των τζιαλορόσι. Και δεν μιλάμε για μια ελίτ των τελευταίων μόνο χρόνων αλλά της ιστορίας των πρωτευουσιάνων.

Το γκολ που σημείωσε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός και με το οποίο η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα ήταν η είδηση της βραδιάς σε όλο τον κόσμο. Και είναι και σήμερα το βασικό αντικείμενο συζήτησης σε Ρώμη και Βαρκελώνη, τις δύο πόλεις που βίωσαν με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα την φάση που ο Μανωλάς σκόραρε το τρίτο γκολ της ιταλικής ομάδας.

Οφείλει να σταθεί κάποιος στην πορεία του Μανωλά. Στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά και να δημιουργήσει ένα μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία αφορά ένα μυθικό συνδυασμό που χαρακτηρίζει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Από την μία πλευρά υπάρχει το ταλέντο και από την άλλη η σκληρή δουλειά. Ο Μανωλάς έχει μεγάλο ταλέντο και η ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει είναι προσόν που δεν συναντά εύκολα κάποιος σε κεντρικό αμυντικό. Και είναι από τα βασικά στοιχεία που τον καθιστούν περιζήτητο σε κάθε μεταγραφική περίοδο.

Από την άλλη όμως θα πρέπει να επισημανθεί και ο κάματος του παίκτη. Η σκληρή καθημερινή δουλειά για να μπορέσει να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο Κώστας Μανωλάς δούλεψε πολύ και είχε την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό, συμμετέχοντας παράλληλα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όλα αυτά σε νεαρή ηλικία γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση.

Τίποτε όμως δεν χαρίστηκε στον διεθνή κεντρικό αμυντικό της ιταλικής ομάδας. Ο Μανωλάς δούλεψε σκληρά για να πετύχει κι αν μη τι άλλο τα έχει καταφέρει περίφημα. Η Ρόμα επένδυσε στον διεθνή στόπερ και είναι σίγουρο πως το καλοκαίρι θα δεχθεί ασφυκτική πίεση για την πώληση του πρώην κεντρικού αμυντικού των ερυθρόλευκων.

Ο 27χρονος άσος των τζιαλορόσι απολαμβάνει τις μεγάλες στιγμές της αποθέωσης. Γνωρίζει πολύ καλά πως από σήμερα και κιόλας πρέπει να κάνει αυτό που έκανε και τις προηγούμενες μέρες. Να δουλέψει σκληρά στην επόμενη προπόνηση της Ρόμα για να διατηρήσει την αγωνιστική του απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο. Το ταλέντο υπάρχει και είναι αναμφισβήτητο αλλά χρειάζεται και η δουλειά. Κι αυτός ο συνδυασμός είναι που επιτρέπει στον διεθνή άσο να κάνει την διαφορά. Κι ο Μανωλάς έχει δουλέψει πολύ στην καριέρα του.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024