Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θα «βράζει» το ΣΕΦ κόντρα στη Ραβένα

Θα «βράζει» το ΣΕΦ κόντρα στη Ραβένα

Ολοταχώς για sold out ο δεύτερος τελικός του Τσάλεντζ Καπ με την ιταλική ομάδα – 2.000 εισιτήρια έχουν απομείνει – Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι»

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, ενόψει του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καπ με αντίπαλο τη Ραβένα (11/04).

Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την ιταλική ομάδα και θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Η ήττα με 3-1 σετ στο πρώτο παιχνίδι έφερε σε δύσκολη θέση τους Πειραιώτες, οι οποίοι ωστόσο είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ολική ανατροπή.

Σε αυτή τη μάχη οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό χιλιάδες οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το φαληρικό στάδιο. Οι οπαδοί των Πειραιωτών πριν το Πάσχα είχαν εξαφανίσει πάνω από 9.000 εισιτήρια, δείγμα της μεγάλης αγάπης και θέλησης να βρεθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση.

Πλέον, απομένουν περίπου 2.000 εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό, τα οποία αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κάνουν «φτερά». Μετά την επιστροφή από τις διακοπές των εορτών, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα «εξαφανίσουν» τα εναπομείναντα εισιτήρια και το βράδυ της Τετάρτης το ΣΕΦ θα «βράζει». Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του συλλόγου και οι παίκτες ποντάρουν πολλά στην παρουσία του κόσμου.

Οσοι οπαδοί των Πειραιωτών θέλουν να κλείσουν θέση και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα μπορούν να το κάνουν είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είτε από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο Καραϊσκάκη. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια και στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων, συνεχίζεται και θα πραγματοποιείται ως εξής:

Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά):

Τρίτη 10/4/2018 και ώρες 10:00-18:00

Τετάρτη 11/4/2018 και ώρες 10:00-16:00

Από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:

Τετάρτη 11/4/2018 από τις 16:00 έως και την έναρξη του αγώνα

Μέσω INTERNET από το www.osfp.gr, έχουν ανοίξει τα τμήματα 201 (τιμή εισιτηρίου 10€) και 310 (τιμή εισιτηρίου 15€).

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024