Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: ΑΕΚ σημαίνει να είσαι μαχητής

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: ΑΕΚ σημαίνει να είσαι μαχητής

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μιλάει στα «ΝΕΑ» για την Ένωση, το πρωτάθλημα, που πλησιάζει το νέο συμβόλαιο, τη ζωή στην Αθήνα και το κιτρινόμαυρο μέλλον του

Αποτελεί αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που βρίσκονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας αθλητής του οποίου η παρουσία κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ήθους. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, περί ου ο λόγος, μίλησε στα «ΝΕΑ» για το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και τον τίτλο που ετοιμάζεται να κατακτήσει με την Ενωση, ξεδιπλώνοντας τα συναισθήματα μιας πολύ ιδιαίτερης περιόδου για εκείνον.
Ο ουκρανός αμυντικός αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που έφεραν την ΑΕΚ να αγγίξει τον μεγαλύτερο στόχο των τελευταίων 24 ετών, τόνισε πως ονειρεύεται τον εαυτό του στην ομάδα ακόμα και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ αποκάλυψε και την αγάπη που έχει για τη χώρα μας, και δη την ελληνική γλώσσα.
Την οποία έχει ήδη κάνει… οικεία, παρότι, όπως υπογράμμισε, τον δυσκολεύει αρκετά.


Πρόσφατα υπέγραψες το νέο σου συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, η ομάδα βρίσκεται αγκαλιά με το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια. Θεωρείς πως αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για σένα; Ενδεχομένως μία από τις πιο ξεχωριστές στην καριέρα σου;
Είμαι δύο χρόνια στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω περιόδους, νομίζω πως κάθε κομμάτι της σεζόν είναι σημαντικό. Είναι τα μαθήματα και οι εμπειρίες που παίρνεις από κάθε κατάσταση. Καλή ή κακή. Βέβαια, μετράει το ότι φέτος κερδίζουμε. Είναι η πιο πετυχημένη χρονιά μας, παίζουμε καλά και δείχνουμε πως εξελισσόμαστε ως ομάδα. Και αυτό δίνει τεράστια ικανοποίηση σε όλους μας. Για μένα αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική και προσπαθώ να τη ζω στο απόλυτο.


Ολόκληρη τη συνέντευξη διαβάστε την εδώ:

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024