Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξη ντυμένη στα καρό!

Άνοιξη ντυμένη στα καρό!

Έφτασε ο καιρός να βγουν τα καρό κομμάτια από τη ντουλάπα και να ακολουθήσετε τη φετινή τάση που τα θέλει πρωταγωνιστές.

Η άνοιξη και η καλοκαιρία ίσως δημιουργήσει τη διάθεση για μια εκδρομή στη φύση. Το αυτοκίνητο γεμίζει με εξοπλισμό, φαγητά, ταπεράκια, ποτήρια, ποτά, χαρτοπετσέτες και φυσικά τραπεζομάντιλο. Φυσικά το κλίμα θυμίζει πικ-νικ και στην ατμόσφαιρα πρέπει να ταιριάζει και η ανοιξιάτικη εμφάνιση σου. Το καρό είναι το θαυματουργό και άκρως ταιριαστό μοτίβο για την ανοιξιάτικη εκδρομή. Η φοβία των γυναικών για το καρό αρχίζει να αποβάλλεται και οι συνδυασμοί της μπορούν να μετατραπούν σε ένα στυλάτο look, που δεν υπάρχει περίπτωση να θυμίζει κακόγουστα καρό τραπεζομάντιλα.

Οι τάσεις της δεκαετίας του 90 έχουν ήδη εισβάλλει στις φετινές προτάσεις για τις γυναικείες εμφανίσεις. Το κλασσικό καρό φόρεμα δε θα μπορούσε να απουσιάζει από τα προτεινόμενα look με το καρό μοτίβο. Πληθώρα χρωμάτων σε χοντρό ή και λεπτό καρό μπορεί να βρει δικαίως μια θέση στη ντουλάπα μιας γυναίκας.

Το καρό πουκάμισο εξίσου σταθερή στυλιστική επιλογή πολλών γυναικών χρόνια τώρα. Μετατρέπει το οποιοδήποτε look απλά και εύκολα σ’ ένα street style outfit. Ιδανικό για την καθημερινότητα, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Συχνά φοριέται μέσα από λεπτά μπλουζάκια ή πουλόβερ, δίνοντας μια πιο σοβαρή νότα στο ντύσιμο, ενώ μια πιο casual γραμμή θα υιοθετηθεί εάν δεθεί γύρω από τη μέση. Ένα μάλιστα oversized πουκάμισο μπορεί να αναλάβει χρέη φορέματος με τη βοήθεια μιας ζώνης κάτω από το στήθος.

Τα καρό παντελόνια είναι πιο σοβαροφανή αλλά ταυτόχρονα και παιχνιδιάρικα. Συνήθως φορεμένα με πουκάμισο και σακάκι αποτελούν το ιδανικό look για το γραφείο. Ένα ανάλαφρο t-shirt και το καρό παντελόνι είναι ιδανικά για το πιο άνετο και ταυτόχρονα μοδάτο στυλ χωρίς κόπο και χρόνο.

Ακόμη πιο σικάτη επιλογή είναι ο συνδυασμός του καρό μοτίβου σε μια ολόσωμη φόρμα. Το στυλ απογειώνεται χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια.

Φυσικά το καρό έχει επεκταθεί και αναδεικνύεται πλέον και στα γυναικεία υποδήματα. Ανοιξιάτικα, κεφάτα καρό σχέδια συναντούν τις φετινές τάσεις στα παπούτσια των γυναικών. Παιχνιδιάρικη διάθεση και ένα κομμάτι statement αποτελεί σήμερα ένα προσεγμένο καρό παπούτσι για μια κορυφαία γυναικεία εμφάνιση.

Ωστόσο μπορεί το καρό σε ολόκληρο το ρούχο να φαίνεται παρακινδυνευμένο για κάποιες γυναίκες που μπορεί ναι μεν να τους αρέσει το καρό, αλλά να φοβούνται να το τολμήσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι μικρές, λεπτεπίλεπτες καρό λεπτομέρειες στα γυναικεία ρούχα στέκονται στο πλευρό των γυναικών που στρέφονται στις πιο ασφαλείς και σίγουρες επιλογές.

Δοκιμάστε να φαίνεται ο γιακάς του αγαπημένου σας καρό πουκαμίσου μέσα από ένα λεπτό πουλόβερ.

Το καρό σε συνδυασμό με το κόκκινο είναι η ιδανική λεπτομέρεια που θα εντυπωσιάσει στον αστράγαλο του ποδιού σας.

Εν όψει καλοκαιριού και δεδομένου ότι το γυναικείο μυαλό τρέχει ήδη στις παραλίες και στα μαγιό που θα ντύσουν το σώμα τους, το καρό κάνει ξανά την εμφάνιση του. Σε ολόσωμα μαγιό αλλά και στα μπικίνι, οι καρό λεπτομέρειες θυμίζουν γυναίκες από άλλη εποχή που επέστρεψαν στο σήμερα για να μας αποδείξουν πόσο μοδάτο μπορεί να είναι ένα καρό μαγιό εν έτη 2018.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024