Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενας Τζανακόπουλος για όλες τις εκλογές

Ενας Τζανακόπουλος για όλες τις εκλογές

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις εκλογές και την πιθανότητα δημοψηφίσματος

Ευδιάθετος εμφανίστηκε στη Βουλή μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος δέχθηκε βροχή διευκρινιστικών ερωτήσεων για την ομιλία Τσίπρα και κυρίως για το ποιους αφορούσε η προειδοποίησή του να μην υπάρξουν από τα υπουργεία καθυστερήσεις στο μέτωπο της τέταρτης αξιολόγησης. Δέχθηκε και ερώτηση για το αν πράγματι η κυβέρνηση προτίθεται να στήσει κάλπες τον Οκτώβριο του 2019.

«Αυτό δεν είπε ο Πρωθυπουργός; Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019». «Καλά, δεν υπολογίζετε το ενδεχόμενο στις ευρωεκλογές να χάσετε με 10 μονάδες διαφορά; Πώς θα μαζέψετε μετά το κλίμα;» ρωτήθηκε. Χαμογελαστός ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές».

«Εχει σκοπό να προχωρήσει ο κ. Τσίπρας σε δημοψήφισμα για το Σύνταγμα; Σε τι ακριβώς αναφέρεται όταν μιλάει για την ανάγκη ύπαρξης “κοινωνικής πλειοψηφίας”;» ρωτήθηκε στο ίδιο πηγαδάκι ο κ. Τζανακόπουλος.

«Δεν θα γίνει δημοψήφισμα. Η αναθεώρηση θα αφορά αποκλειστικά κοινοβουλευτικές διαδικασίες» απάντησε. Για την ιστορία, αναφέρω ότι κάπου χάνει τις ημερομηνίες ο Πρωθυπουργός. Εκανε παλαιότερα λόγο για εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019, τώρα ομιλεί για Οκτώβριο του 2019, ελπίζω αν ξαναμιλήσει να μη μας πάει και στον Δεκέμβριο του 2019

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024