Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον: Πότε ανοίγει ξανά η πλατφόρμα

Δεν θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες λόγω… Πάσχα

Για… Πάσχα έκλεισε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον ΙΙ» από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Θα ενεργοποιηθεί εκ νέου από την Τρίτη στις περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Ιουνίου και Κρήτης όπου δεν έχουν εξαντληθεί οι πόροι.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιφέρειες, περιλαμβανομένης και της Αττικής, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί θα έχουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και οριστικής υποβολής της αίτησης.

Στην Περιφέρεια Αττικής 7.729 νοικοκυριά έχουν ολοκληρώσει την υποβολή αίτησης και 4.855 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουν υποβληθεί 342 αιτήσεις και 311 ενδιαφερόμενοι έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα και καταχωρούν στοιχεία.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, υπενθύμισε ότι οι αρχικοί πόροι ήταν 350 εκατ. ευρώ και κάλυπταν περίπου 27.000 νοικοκυριά, αυξήθηκαν σε 700 εκατ. ευρώ και μαζί με τα 250 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες, ο προϋπολογισμός του προγράμματος διαμορφώνεται κοντά στο 1 δισ. ευρώ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024