Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη [Εικόνες]

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη [Εικόνες]

Τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά τελέστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης η εξόδιος ακολουθία του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1 Απριλίου.

Πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον 53χρονο επιχειρηματία. Ανάμεσά τους οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Βύρων Πολύδωρας και Γιάννης Τραγάκης.

Kατά τη διάρκεια της τελετής και συγκεκριμένα έως τις 17:00 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα, οι μονάδες και τα κεντρικά γραφεία της Σκλαβενίτης και της αλυσίδας Cash and Carry The Mart.

Παράλληλα σε ψήφισμα του τα Δ.Σ. των δύο εταιρειών μεταξύ των άλλων αποφάσισαν «ότι κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις». Επίσης ανακοινώθηκαν και δωρεές σε ιδρύματα στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Με απόφαση της διοίκησης της αλυσίδας Metro, όλα τα καταστήματα My market στο νομό Αττικής θα παραμείνουν σήμερα κλειστά από τις 15:00 έως τις 17:00, κατά τη διάρκεια δηλαδή της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Η κίνηση από πλευράς της οικογένειας Παντελιάδη γίνεται εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη, αλλά όπως αναφέρει η διοίκηση και «στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024