Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι είναι οι πιο stylish άνδρες του κόσμου;

Ποιοι είναι οι πιο stylish άνδρες του κόσμου;

Αν ρωτούσαν εμένα προσωπικά την άποψή μου για το ποιος είναι ο πλέον stylish άνδρας στον πλανήτη θα απαντούσα χωρίς πολλές περιστροφές. «Μα φυσικά ο Tom Ford»

Αν ρωτούσαν εμένα προσωπικά την άποψή μου για το ποιος είναι ο πλέον stylish άνδρας στον πλανήτη θα απαντούσα χωρίς πολλές περιστροφές. «Μα φυσικά ο Tom Ford». Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα συμφωνούσαν μαζί μου. Κορυφαίος σχεδιαστής μόδας για γυναίκες και άνδρες, σκηνοθέτης, παραγωγός, μια «ιδιαίτερη» προσωπικότητα η οποία έχει κερδίσει την απόλυτη αποδοχή γύρω από την δουλειά του.

Ο Tom Ford δεν προτείνει μόνο για τους άλλους… Αντίθετα με συναδέλφους του designers οι οποίοι επιλέγουν αυτό το «επιμελώς ατημέλητο» δήθεν μποέμ στυλ, o Ford είναι άψογος στις προσωπικές, στυλιστικές του επιλογές. Ο σχεδιαστής ο οποίος από το ατελιέ του στη Νέα Υόρκη έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ο designer που είναι συνώνυμος με το ανδρικό στυλ. Λατρεύει το μαύρο σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Ζακέτες από ακριβό δέρμα και μαύρα πουλόβερ, total black για τα κοστούμια του (πολλές φορές σπάει το χρώμα-εμμονή με λευκά ολομέταξα πουκάμισα και λευκά μαντηλάκια) tuxedo που συνδυάζονται με χειροποίητα παπούτσια. Ο Tom τις περισσότερες φορές δεν αποχωρίζεται τα χαρακτηριστικά γυαλιά του με τους «χρυσαφένιους» φακούς…

Ο Κάνιε Γουέστ, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν fashion icon, εκκεντρικός στις επιλογές του αλλά συνάμα κλασσικός. Ο Κάνιε σχεδιάζει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ. Ο ίδιος λατρεύει τα μαύρα του τζινς, τα μεταλλικά μπουφάν, τα λευκά αθλητικά παπούτσια. Το βράδυ προτιμάει τα λευκά, απλά σακάκια πάνω από σκουρόχρωμα πουκάμισα και παντελόνια. Ένα στυλ που αρέσει και στον Jay-Z, διάσημο ράπερ, σύντροφο της Μπιγιονσέ, επίσης άνδρα style-icon. O Ντάνιελ Κρέγκ ο πιο πολυσυζητημένος και ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο οποίος ερμήνευσε τον Τζέιμς Μπόντ είναι πάντα υπέρκομψος μέσα στα Brioni και Zegna κοστούμια του. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να «πλησιάσει» τον νεότερο συνάδελφό του Μάτ Σμίθ, πρωταγωνιστή της σειράς “The Grown”

Από τον Μπέκαμ στους Ρεντμέιν και Γκόσλινγκ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές του κόσμου τον έχουν επιλέξει (ανάμεσά τους ο Giorgio Armani) με σκοπό να «προμοτάρει» τα ρούχα τους. Τον γοητεύουν κάποιες εκκεντρικές επιλογές, είναι όμως από τους κορυφαίους όταν αποφασίζει να φορέσει τα γκρίζα, αυστηρά, βρεττανικού τύπου κοστούμια του. Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ, εξαιρετικός ηθοποιός παραδίδει μαθήματα στυλ. Συνδυάζει τέλεια το ιβουάρ με το μαύρο, και τις πολύ «λεπτές» γραβάτες ενώ έχει μια συλλογή από θαυμάσια χειροποίητα (κυρίως ασπρόμαυρα) παπούτσια.

Ο Έντι Ρεντμέιν είναι εντυπωσιακά κομψός όταν αποφασίζει να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του. Πρώην μοντέλλο, νυν ταλαντούχος ηθοποιός θεωρείται από πολλούς ο Νο 1 κομψός άνδρας στον κόσμο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι επίσης ένας πολύ stylish άνδρας. Το καλογυμνασμένο του σώμα και το «αθώο» παιδικό πρόσωπο του επιτρέπουν να κινείται ανάμεσα σε δεκάδες στυλιστικές επιλογές. Από τα αυστηρά κοστούμια μέχρι το total denim look μια από τις κορυφαίες τάσεις για την άνοιξη-καλοκαίρι 2018. Μια δύσκολη σίγουρα τάση αφού πρέπει να συνδυάζονται σωστά όλα αυτά τα denim κομμάτια.

O ράπερ, ο Όλντμαν, η φούστα και το σκαρπίνι του Χάμιλτον

Ο ράπερ Drake ξέρει πώς να φορέσει ένα εκκεντρικό σουέτ μπουφάν με στάμπες πάνω από απλό λευκό t-shirt. Άνετος, χαλαρός, γνωρίζει καλά τους κανόνες του στυλιστικού παιχνιδιού.

Ο Ράσσελ Γουέστμπρουκ, παίκτης του NBA είναι εκκεντρικός, υπερβολικός κάποιες φορές, σίγουρα όμως κομψός.

Ο ηθοποιός Tom Hardy (θα ερμηνεύσει σύντομα στο σινεμά τον Αλ Καπόνε) προτιμάει τα κοστούμια σε “vintage” στυλ με το απαραίτητο στενό γιλέκο.

Ο ταλαντούχος, πολυβραβευμένος ηθοποιός Γκάρρυ Όλντμαν επιλέγει το British style κερδίζοντας μια θέση στην A-list των κομψών ανδρών. Ο Όλντμαν θεωρείται expert στον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει το vintage με τις πιο «εμπορικές» κολλεξιόν όπως αυτές του Paul Smith.

O Ζαγίν Μαλίκ, νεαρός ταλαντούχος μουσικός, boyfriend εδώ και αρκετά χρόνια του top model Τζίτζι Χαντίντ, συνδυάζει αυτό που χαρακτηρίζουμε high fashion με το street cool. Ο Μπρουνέλλο Κουτσινέλλι (του brand Brunello Cuccinelli) o επονομαζόμενος βασιλιάς του κασμίρ, πιστεύει ότι τα ρούχα δεν πρέπει απλά και μόνο να τα φοράς. Κυρίως πρέπει να τα «αισθάνεσαι».

Ο Λιούις Χάμιλτον πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 ξαφνιάζει με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις στην προσωπική του ζωή. Ο Λιούις «παίζει» ανάμεσα σε υπέρκομψα κοστούμια με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών, σπορ γραμμές αλλά και τις εμφανίσεις με..καρώ φούστες, καλτσάκι και σκαρπίνι!

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024