Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΥΑΘ: Ομαλά συνεχίζεται η τροφοδοσία του δικτύου - Η πρώτη συγγνώμη

ΕΥΑΘ: Ομαλά συνεχίζεται η τροφοδοσία του δικτύου – Η πρώτη συγγνώμη

Ομαλά συνεχίζεται η τροφοδότηση του δικτύου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, ενώ υπάρχουν ακόμα κάποια προβλήματα.

Άκρως ικανοποιητικές είναι οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ, η οποία αναφέρει ότι δεδομένου πως η μέση ωριαία παροχή νερού από την Αραβησσό, τον Αλιάκμονα (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού) και άλλες συμπληρωματικές πηγές φτάνει τα 12.000 κ.μ., ποσότητα που είναι μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη, η οποία είναι στα 10.500 κ.μ. την ώρα.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στις βόρειες και υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου παρουσιάζονται ακόμα τμηματικά προβλήματα υδροδότησης -κυρίως λόγω της υπερκατανάλωσης μετά από την παρατεταμένη διακοπή- ενώ στις Συκιές θα συνεχιστεί η διακοπή μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα ώστε να μεταφερθεί το νερό στην Άνω Πόλη.

Η πρώτη συγγνώμη

Μάλιστα, μετά από έξι μέρες ταλαιπωρίας για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ήρθαν οι πρώτες «συγγνώμες» δια στόματος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ, Γιάννη Κρεστενίτη.

«Αν και η μεγάλη και πολύ σοβαρή βλάβη του αγωγού της Αραβησσού αποκαταστάθηκε τεχνικά εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε δοθεί από την αρχή, δηλ. το μεσημέρι της Παρασκευής 30/3/18,

Αν και η επανατροφοδότηση του δικτύου της πόλης με το νερό της Αραβησσού έχει ξεκινήσει εδώ και ένα 24ωρο, έχοντας εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας για το πόσιμο νερό,

Αν και καταβλήθηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τα συνεργεία της Εταιρείας,

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δυστυχώς ταλαιπωρήθηκαν σημαντικά στερούμενοι ενός κοινού αγαθού όπως το νερό.

Για τον λόγο αυτό η Διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε. και εγώ προσωπικά ζητούμε συγνώμη και κυρίως από τους πιο ευάλωτους κοινωνικά και οικονομικά συμπολίτες μας», αναφέρει ο πρόεδρος της εταιρίας.

Συνέντευξη Τύπου της ΕΥΑΘ

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε, πως πως αύριο, Μ. Δευτέρα, στις 12:30, στον 7ο όροφο του κτηρίου της ΕΥΑΘ θα πραγματοποιηθεί απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν όλα τα γεγονότα, τα οποία οδήγησαν στη διακοπή της υδροδότησης, τις ενέργειες αντιμετώπισης του προβλήματος αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να συμβούν στο μέλλον για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024