Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λουλούδια εποχής επέλεξαν για το γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν

Λουλούδια εποχής επέλεξαν για το γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν

Οι ανθοσυνθέσεις θα αποτελούνται από λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και δακτυλίτιδες, αλλά και κλαδιά από οξιά, σημύδα και καρπίνο.

Ο Βρετανός πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ θα είναι περιστοιχισμένοι από λουλούδια εποχής και τοπικής προέλευσης στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίντσορ όπου θα τελεστεί ο γάμος τους στις 19 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ανάκτορο του Κένσινγκτον.

«Η διακόσμηση στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου θα αποτελείται από λουλούδια που φύονται στην περιοχή, εκ των οποίων πολλά θα προέρχονται από τους κήπους και τα πάρκα», ανέφερε το ανάκτορο στην ανακοίνωση.

Επίσης θα χρησιμοποιηθούν λουλούδια και φυτά «εποχής», «όταν αυτό θα είναι δυνατό», πρόσθεσε.

Οι ανθοσυνθέσεις θα αποτελούνται από λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και δακτυλίτιδες, αλλά και κλαδιά από οξιά, σημύδα και καρπίνο.

Τις συνθέσεις θα αναλάβει μια διάσημη ανθοπώλης του Λονδίνου, η Φιλίππα Κράντοκ, μεταξύ των πελατών της οποίας φιγουράρουν ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν, η βρετανική Vogue, ο Κριστιάν Ντιόρ, η Lancome, η Hermes και το βρετανικό μουσείο V&A.

«Η συνεργασία μαζί τους ήταν απολύτως ευχάριστη», σχολίασε η ίδια η Κράντοκ για το ζευγάρι των μελλόνυμφων. «Οι τελικές ανθοσυνθέσεις θα τους αντιπροσωπεύουν ως ζευγάρι, κάτι που πάντα προσπαθώ να πετύχω με τη δουλειά μου, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, της εποχής», πρόσθεσε.

Μετά τη γαμήλια τελετή τα λουλούδια θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν έχουν καλέσει στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει 600 ανθρώπους, αν και τα ονόματα των προσκεκλημένων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Επίσης περισσότερα από 2.500 μέλη του κοινού και στελέχη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που στηρίζει το ζευγάρι έχουν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν την άφιξη της νύφης και του γαμπρού, αλλά και των καλεσμένων, όπως και τις αποχωρήσεις τους από την εκκλησία.

Sports in

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει Καζακστάν (pics+vid)

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Καζακστάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024