Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια από τις καλύτερες... ιπτάμενες Selfie

Μια από τις καλύτερες… ιπτάμενες Selfie

Ένα από τα τυχερά που μπορεί να έχει το να είναι κάποιος πιλότος είναι να αντικρίζει δίπλα του κατά της διάρκεια της πτήσης το Σέλας και τα φωτεινά του χρώματα.

Ένα από τα τυχερά που μπορεί να έχει το να είναι κάποιος πιλότος είναι να αντικρίζει δίπλα του κατά της διάρκεια της πτήσης το Σέλας και τα φωτεινά του χρώματα.

Ο Ρος Φράνκμοντ πραγματοποιούσε δρομολόγιο με το αεροσκάφος του, όταν ένα φυσικό πράσινο φως άρχισε να αντανακλά στο τζάμι. Ο 40χρονος πιλότος αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για το Σέλας και θέλησε να απαθανατίσει την πρωτόγνωρη εμπειρία τους, φωτογραφίζοντας το καθώς πετούσε δίπλα του.

Τράβηξε φωτογραφίες τόσο με το φυσικό ουράνιο φαινόμενο αλλά και με την ίδιο ώστε να τις δείξει στους οικείους του. Βέβαια φορούσε κράνος, οπότε θα μπορούσε ο καθένας να ισχυριστεί ότι είναι αυτός.

Το πρωτόγνωρο αυτό θέαμα, είχε την τύχη να αντικρίσει όσο πετούσε στα 70.000 πόδια πάνω από το Καναδά.

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για το θέαμα που κατάφερε να δει και τις φωτογραφίες που τράβηξε για να του θυμίζουν την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία του, ενώ παράλληλα αισθάνεται τυχερός σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι εκτελούν το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο με το Ρος, δεν έχουν καταφέρει να δουν κάτι αντίστοιχο μέχρι στιγμής.

in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024